Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Серіал "Демони Да Вінчі"

9 грудня 2015, 19:30
Дата ефіру/події: Субота, 12 грудня 19:30

Історія про численні пригоди молодого Леонардо Да Вінчі. Головним героєм серіалу стане 25-літній геній, чий інтелект і талант роблять його практично суперлюдиною, і Леонардо намагається вийти за рамки реальності. Він починає не тільки бачити майбутнє, але й створювати його.

Читайте також:

Як створювались Демони - факти

Головні герої

 

Леонардо Да Вінчі (Том Райлі) - геній, спраглий знань, але розчарований тим, що не знайшов своє справжнє покликання. Зрештою, він стане найвідомішим художником усіх часів. Йому не дає спокою відсутність матері та таємниця, що оточує її зникнення. Поранений презирством рідного батька, він дуже близький зі своїми вчителями Верроккьо і Турком на ім'я Аль-Рахім. Він усвідомлює, що особиста жертва часто буває необхідна для загального блага і він зробить все заради Флоренції і тих, кого він любить. 

 

Лоренцо Медічі (Еліот Кауен) - незважаючи на свій грубий зовнішній вигляд, він прониклива і розважлива людина. Його любов до мистецтва робить його набагато більше схожим на поета, аніж на принца. Однак він був змушений у молодому віці стати головою банку Медічі, і, отже, фактичним правителем Флоренції.

 Лукреція (Лаура Хеддок) - відома красуня Флоренції. Той факт, що Лукреція є коханкою Лоренцо не секрет у Флоренції. Хоча вона належить до вищого класу завдяки чоловікові, який дає їй певний статус, її справжня роль як "королівської коханки", підкріплює її популярність і вплив.

 Джироламо Ріаріо (Блейк Рітсон) - граф і генерал-капітан Святої Римської Церкви, відомий як племінник Сікста. У нього є бажання зміцнити своє становище і законність в суспільстві. Попри відданість Святому Престолу, він усвідомлює, що папа Сікст керується більш мирськими бажаннями. Тим не менш, Ріаріо із задоволенням веде місію зі знищення Медічі. Він нещадний і непохитний.

 Кларіче Орсіні (Лара Пулвер) - Кларіче вийшла заміж за Лоренцо за домовленістю, коли їй було 16 років. Шлюб влаштувала матір Лоренцо, яка хотіла одружити свого старшого сина на жінці зі знатної родини, з метою підвищення соціального статусу Медічі. Кларіче від самого початку не користувалась популярністю у Флоренції, тому що її суворий релігійний склад значно відрізнявся від гуманістичних ідеалів епохи. З дев'яти дітей, народжених у Кларіче і Лоренцо, троє померли в дитинстві. На даний момент, у них немає спадкоємця - хлопчика. Незважаючи на початкові обставини їхнього шлюбу, Кларіче швидко доводить, що вона набагато більше, аніж політичний пішак. Прониклива, терпляча і глибоко прихильна Лоренцо, вона цінний радник для свого чоловіка.

 Папа Сікст IV (Джеймс Фолкнер) - кардинал Франческо Делла Ровере був обраний Папою колегами, які вважали, що він був блаженний - містик, якого можна було б легко контролювати. Вони мали рацію, що він був містиком, але помилялися щодо останнього. У певному сенсі, Сікст вважає, що він і є Бог, і що все, що він робить від імені Бога виправдане.

 Зороастр (Грегг Чіллін) - чарівний, дотепний і привабливий. Кишеньковий злодій, грабіжник могил і майстер на всі хитрі угоди. Хоча він служить зв'язком для да Вінчі з флорентійським підземним світом, Зороастр також часто служить голосом розуму у розпал великого пошуку Леонардо. Він охоче допомагає да Вінчі в його пригодах з рідкісними скаргами, але іноді з проханням про компенсацію. Леонардо вважає його справжнім другом.

 Нікколо "Ніко" Макіавеллі (Ерос Влахос) - безтурботний підліток і відданий учень свого маестро, Леонардо да Вінчі. Коли він не з да Вінчі, Ніко часто зустрічається з їхнім спільним другом Зороастром, який, безсумнівно, менш благотворно впливає на нього. Вони обидва згодні, що йдучи по стопах да Вінчі вони можуть опинитися в біді, але у випадку Ніко, це коштує того, оскільки так він може проводити час з Ванессою, в яку закоханий. На жаль, небезпека, з якою зустрічається учень да Вінчі, змушує його інакше поглянути на цей світ.

 Ванесса Мочелла (Гера Хілмар) - життєвий дух Ванесси аж ніяк не вписувався у життя в монастирі. За допомогою да Вінчі Ванесса втекла з суворого релігійного середовища, куди її віддали. Вона заробляє на життя буфетницею і моделлю. Ніко дуже цінує її за життєрадісний характер і вишукану красу.

Актори у житті

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.