Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Серіал "CSІ: Лас-Вегас - 11"

8 лютого 2016, 11:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 лютого 21:30

Залиті неоновим світлом вулиці Лас-Вегаса, глухі околиці американської столиці азарту – тут працюють самовіддані люди, чиї імена відомі лише вузькому колу колег. Експерти-криміналісти працюють без вихідних, 24 години на добу, шукаючи докази.

Їхня мета – викрити винного, склавши незначні на перший погляд фрагменти головоломки. Їхнє гасло: "Нехай ніхто з потерпілих не скаже, що ми погано старалися". Злочинець не залишиться непокараним, як би мистецьки він не замітав сліди, - за справу узялися професіонали найвищої кваліфікації.

Найцікавіше про серіал

  • "CSI: місце злочину" - неодноразово висувався на "Еммі", був удостоєний премії "Золотий Глобус", має сотні фан-клубів по всьому світу і є одним з найбільш завантажуваних серіалів в Росії. Проект цінують не тільки глядачі, але і маститі режисери.
  • Зйомки серіалу проходили і проходять донині зовсім не у Лас-Вегасі, а у Каліфорнії. У самому Лас-Вегасі знімають тільки загальні плани міста та інші необхідні деталі. П'ять перших сезонів знімали в місті Санта-Карліта, а наступні - в Юніверсал Сіті.
  • У серіалі працівники криміналістичної лабораторії самі розслідують злочини, хоча в реальному житті американської поліції цим займаються детективи, так як співробітники служби CSI не мають на це права. Це одна з головних відмінних особливостей серіалу.
  • Два завершальних епізоди (24 і 25) 5 сезону зняв Квентін Тарантіно. В одному з інтерв'ю він зізнався, що є давнім шанувальником "CSI: Місце злочину", тому мріяв взяти участь у цьому проекті. Обидва епізоди вийшли окремим виданням на DVD в США.
  • Серіал відкрив дорогу багатьом висхідним зіркам, які пізніше прославилися. Так на знімальному майданчику засвітилися: Джош Холлоуей, Деніел Дей Кім, Гарольд Перріно-молодший, Ян Сомерхолдер, Елізабет Мітчелл, Вільям Мапотер, Фредрік Лене, Кевін Дюранд, Марсія Кросс, Майло Вентімілья, Міша Коллінз, Чад Майкл Мюррей і Дакота Фаннінг.
  • Починаючи з дев'ятого сезону, серіал залишив його головний герой Гіл Гриссом (Вільям Петерсен), і новим обличчям "CSI: Місце злочину" стає знаменитий американський кіноактор Лоренс Фішберн.
  • Шанувальники часто ставлять запитання з приводу того, чи вийде коли-небудь повнометражний фільм за мотивами серіалу, на що генеральний продюсер "CSI: Місце злочину" Ентоні Е. Зуікер відповідає, що така можливість є, але тільки після виходу 30-го сезону телесеріалу.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.