Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Анонси"

Гаваї 5.0 - 4

26 вересня 2016, 17:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 вересня 15:25

Продовження сюжету серіалу "Гаваї 5-0". Детектив Стів МакГарретт, колишній офіцер морського флоту, повертається на батьківщину, в Оаху, розслідувати вбивство свого батька. Місцевий губернатор штату Гаваї просить його залишитися, щоб очолити нову команду з боротьби зі злочинністю. Найголовніше: команда буде діяти за правилами Стіва, губернатор буде їх підтримувати, а всі рішення будуть прийматися без бюрократичних зволікань і з повним імунітетом, адже головна мета: виловити найбільшу "дичину" в штаті. МакГаррет клянеться завершити справу батька, а члени нового спецзагону 5.0 налаштовані знищити злочинність в п'ятдесятому штаті.

"Гаваї 5-0" - красиво знятий якісний бойовик: герої беруть участь у гонитвах і перестрілках. Щоб вибити з незговірливих лиходіїв потрібні свідчення, хлопці зі спецзагону йдуть на будь-які методи, в їх розпорядженні неймовірні технології, швидкі автомобілі, надсучасна зброя.

Дивіться також

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.