Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Конотопський бізнесмен вижив після трьох пострілів грабіжника

14 листопада 2008, 08:54
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 листопада 08:54

Його спина красномовніша за будь-які слова. 36-річного підприємця продірявили просто біля власного будинку. Чоловік саме йшов на роботу, як дорогу йому заступив незнайомець.

Стріляти одразу не став, ударив бізнесмена наганом по потилиці. Той кинувся до під’їзду і вже біля самісіньких дверей дістав три кулі.

Нападник наздогнав пораненого і взявся бити. А все – заради барсетки з 20-ма тисячами гривень.

Чоловіку вибили зуби, розквасили обличчя і випустили три кулі в спину. Але барсетку з грошима підприємець так і не віддав.

Розбійника наполохав сусід, який саме під’їжджав до будинку. Злочинець утік, а поранений самотужки повернувся додому і викликав швидку.

Микола Киричок, хірург районної лікарні м. Конотопа: «При огляді я побачив, що обличчя в зсадинах, в ранах, кровить. Впізнати - це чоловік чи жінка навіть було тяжко. Він тяжко дихав, тиск був 90 на 60».

Вогнепальні рани, струс головного мозку та перелом кисті: за такий діагноз треба дякувати Богові, - кажуть лікарі. Кулі дивом не зачепили життєво важливі органи.

Міліціянти з медиками погоджуються: підприємцеві справді пощастило, адже злочинець, схоже, готувався до нападу не один день.

Олег Рибалка, керівник Конотопського МРВ міліції: «Нами був складений суб’єктивний портрет зловмисника. За інформацію, яка надасть можливість розкрити цей злочин, ми гарантуємо винагороду - 5 тисяч гривень».

Усіх, хто впізнав розшукуваного, просять телефонувати: 8 (05447) 2-60-49, 6-20-09 чи 02. Підозрюваному на вигляд 25-30 років. Він середнього зросту, худорлявий, має темне густе волосся та світлі очі. Під час нападу був у сірій куртці з темно-синіми вставками з обох боків.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.