Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Інтернет вивів на вулиці Вишневого жорстокого маніяка

14 листопада 2008, 09:02
Дата ефіру/події: П’ятниця, 14 листопада 09:02

Правоохоронці ж сумніваються, кажуть - аж занадто він таємничий, щоб бути справжнім. І додають – це все плід надмірної уяви місцевих жителів. Останні кілька тижнів Вишневе оповите страхом. Виходити ввечері на вулицю тут не радять. Особливо молодим дівчатам.

У місті, мовляв, з’явився маніяк, який нападає на них, забирає речі й навіть ґвалтує.

Родичку пані Любові від нападника врятували випадкові перехожі. Вони зачали кричати, і потенційний убивця, наче герой містичного трилеру, розчинився в темряві.

Любов Малиновська, мешканка м. Вишневого: «Він зразу як напав, сказав: я вас ізнасілую, заберу, шо там єсть, і уб’ю. Ну, довелося якось від нього втекти. Отак, вродє би, трохи запам’ятала в обличчя».

Вишневський маніяк оповитий таємничими легендами. Жителі невеличкого містечка розмовляють про нього пошепки.

Та скільки вже його можна ловити – запитують самі себе жителі Вишневого. Найхоробрішим набридло чекати, погрожують власною розправою.

Житель Вишневого: «Я бы этого маньяка разорвал бы на части или что-то еще».

У містечку маніяка навіть не вважають за винного – бояться, що помститься. Увесь клопіт, кажуть, через безлад у державі.

Світлана, мешканка м. Вишневого: «Связано с тем, что безработица, денег нету, и ограбления начались».

Таємничий маніяк – міф. Насправді – це двоє звичайних грабіжників, помножені на уяву містян, - зазначають правоохоронці. Молодих дівчат він не вбивав, не різав і не ґвалтував. У будь-якому разі заяви про такі злочини в міліцію не надходили.

Микола Жукович, керівник ВЗГ УМВС Київської області: «Вишукували одиноких молодих дівчат, потім за допомогою електрошокера нападали на них, відбирали коштовності, телефони, сумочки і зникали з місця події».

Не вірте, панове, Інтернету. Міф про жорстокого маніяка поширився саме звідти.

Микола Жукович, керівник ВЗГ УМВС Київської області: «Із форуму стосовно того, що там маніяк, школи закривають, страшний, страшний. Оце отсюда, в принципі, і почалося, із пліток почалося. Щось воно виросло в щось загальне».

Злодіїв спіймали на гарячому – коли вони планували обібрати чергову, сьому за рахунком, жертву. Відповідальності їм не уникнути.

Правоохоронці вже довели причетність псевдо-маніяків до двох грабежів.

Борис Сачалко, Станіслав Мелешкін, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.