Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У власний вихідний луганський МНС-ник врятував двох пенсіонерів

28 листопада 2008, 08:47
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 листопада 08:47

І поки приїхали колеги, витяг двох пенсіонерів з чадного помешкання на чисте повітря. І цим зберіг їм життя.

Простуючи в гості до своїх знайомих, сіверськодонецький рятувальник Сергій Никитенко й гадки не мав, що йому доведеться цього дня попрацювати за основною професією.

Та коли вийшов на балкон і побачив густий дим угорі, не вагався: викликав колег, а сам побіг на пожежу. З помешкання витяг двох непритомних чоловіків.

Сергій Никитенко, рятівник: «Покурить вышел, смотрю – дым валит. Вызвал своих пожарных, зашел, дверь выбил и ватищыл их».

Згодом з’ясувалося, що пенсіонери перед тим добре начаркувалися на кухні й, певно, необережно повелися з вогнем чи електроприладами. Самі ж поснули.

Сергій Мазалов, керівник Сіверськодонецького підрозділу МНСУ в Луганській області: «Прибыли через пять минут на место происшествия. Увидели двух пострадавших, которые были - один в тяжелом состоянии, другой с легкими отравлениями продуктами горения».

Нині врятовані пенсіонери в лікарні - одужують і готуються йти з подяками до рятувальника.

Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.