Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Дівчина програла себе в карти власному батькові

2 грудня 2008, 08:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 2 грудня 08:35

Батьки двох діток жили нарізно. Доньці – 12, синові - 11 років. Того вечора мати, як і завше, відпустила дітей до батька. Чоловік пообіцяв повернути дітлахів за кілька годин.

Мати: «Прийшов він з роботи. Взяв дітей. Кожний день забирав. В 5 часов забрав, пообіщав, шо приведе через 2 часа. Так дітей і не було. Ну, думаю, в батька. Після обід, вже на вечір, мені малий сказав, а тоді ж мала. Вона боялась мені розказувать».

На батька-розпусника заявила мати. Як з’ясували слідчі, того вечора татусь з донькою грали в карти. На бажання. Дитина програла.

Ірина Криворученко, оперуповноважена УМВС в Полтавській області: «Було встановлено, що так, як батько жив окремо від матері, і діти часто ходили до нього. І дуже часто ця малолітня дитина грала з батьком в карти. І наступного разу, коли знову дитина програла в карти, батько замовив бажання, щоб дитина задовольнила пристрасть батька неприродним шляхом».

Розпусний татко виправдовується – начебто, нічого не було. Проте зрозуміло пояснити, що сталося того вечора, не може.

Батько: «Поіграли в карти, і на тому один одному предложили, ну, дітвора предложила таке-то дурне діло. - Не мали з нею статевих зносин? – Ні, не було. Ні, я з нею вообще нічим не занімався».

Чоловік вже мав проблеми з законом - за насилля в сім’ї. Відбувся штрафом. Тепер йому загрожує ув’язнення.

Тарас Білаш, Яна Холодна, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.