Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Херсоні місцева мешканка продала своє ще ненароджене дитя

16 грудня 2008, 08:45
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 грудня 08:45

Затримана, 34-річна жінка, розповіла правоохоронцям сльозливу історію про те, що її чоловік загинув в автокатастрофі, а вдома у неї залишилося ще троє неповнолітніх діточок. Продати четверту дитину вирішила, аби розрахуватися з кредитами.

Згодом міліціянти з’ясували, що чоловік її живий-здоровий, сам виховує дітей і подав у розшук на зниклу безвісти дружину. Отримавши інформацію, що жінка хоче продати дитину, правоохоронці створили фіктивну подружню пару з оперуповноважених. Майбутня мама домовилася з нею про суму і показала клієнтам результати ультразвукового дослідження. Згодом народила здорового хлопчика вагою 3 кілограми 700 грамів.

Олексій Бертамоєв, керівник відділу УМВСУ в Херсонській області: «Руководство было ознакомлено с каждым днём мероприятия. Было принято решение оказать финансирование. Буквально 3 декабря её выписали. Но попросили главврача, чтобы её подержали ещё 3 дня. Врач всё хорошо понял».

Правоохоронці кажуть, до останнього не йняли віри, що породілля здатна на таке. Проте свою операцію довели до кінця. Потрібну суму зібрати не встигли, заплатили половину.

Олексій Бертамоєв, керівник відділу УМВСУ в Херсонській області: «Она написала расписку, что половину суммы она получила за счет проданного ей ребёнка, а вторую сумму она подождет несколько дней после передачи денег. Следственной оперативной группой бала осмотрена машина, в которой она находилась, и она была осмотрена. У неё были изъяты деньги, допрошена подробно».

Немовля передали до пологового будинку. Горе-матір затримали. Нині продавчиня власної дитини перебуває у слідчому ізоляторі. Проти неї порушили кримінальну справу. Жінці загрожує до 15-ти років заґратування.

Олена Ваніна, Андрій Тарановський, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.