Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівцях затримали бізнесмена педофіла з товаришем…

30 березня 2009, 11:22
Дата ефіру/події: Понеділок, 30 березня 11:22

На Буковині таких злочинів не було останні десять років. Насильство над неповнолітніми тривало кілька років. Міліціянти кажуть, їх просто шокував цинізм підозрюваних.

Чоловіки віком 64 та 48 років знайомилися на вулиці з хлопчиками. Запрошували до себе додому, де згодом влаштовували оргії. Неповнолітніх заманювали грошима, мобільниками і навіть піццами.

Микола Басараб, керівник відділу УМВС України у Чернівецькій області: «Цих дітей бачили по зовнішньому вигляду, вступали з ними у словесний контакт, на їхніх слабостях, входили до них в довіру, після чого запрошували до себе додому, скажемо так, неодноразово, для того, щоб сама дитина сама не боялася приходити до них по місцю проживання цих осіб, які підозрюються».

Під вплив збоченців потрапили 8 хлопчаків. Це діти з неблагополучних родин та вихованці інтернатів. Наймолодшому з них – 13 років, найстаршому – 17. Чоловіків вони відвідували неодноразово. Майже усі в оргіях з педофілами отримали свій перший сексуальний досвід. Насильство тривало з 2006 року.

Микола Басараб, керівник відділу УМВС України у Чернівецькій області: «Зі слів потерпілих вказані особи, які на сьогоднішній день затримані і арештовані, вступали з ними шляхом погроз, примусу фізичного, шляхом шантажу про те, що вони розголосять певні відомості про них, у неприродні статеві стосунки різними, скажемо так, способами».

Наразі підозрювані під вартою. Правоохоронці кажуть, ці люди матеріально забезпечені. Один з них – поважний у Чернівцях бізнесмен, що має відношення до мережі магазинів.

Зі своїми родинами чоловіки не живуть, хоча офіційно й не розлучені. Всі звинувачення вони відкидають.

Світлана Флікян, Андрій Соколовський, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.