Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Екс-міліціянтка з Кривого Рогу хоче засудити свого колишнього керівника

22 квітня 2009, 09:14
Дата ефіру/події: Середа, 22 квітня 09:14

Інна Іваненко, постраждала: «В этот день мы отмечали день рождения начальника уголовного розыска». Як у страшному сні згадує Інна той вечір. Уже й сама не знає, навіщо погодилась, щоб її п’яний начальник – підполковник міліції - підвіз додому. Не раз йому казала – не жени, але той тільки відмахувався.

Інна Іваненко, постраждала: «Он говорит – мне не привыкать так ездить».

До своєї квартири не доїхала якихось п’ятсот метрів. Крутий поворот, ожеледиця, п’яний водій.

Інна Іваненко, постраждала: «Я вообще пришла в себя в больнице. Это уже месяц прошел после того, как случилась авария. Мне говорили, что гаишники меня вырезали из багажника».

Що сталося того вечора, Інні допомагає згадати її батько.

Станіслав Іваненко, батько постраждалої: «Дерево, вон, до сих пор кора не выросла, столб вот не был, тут вот так и валялось – пластик и в огороде там было».

Інна Іваненко, постраждала: «Я месяц пролежала в коме, я была месяц подключена к аппарату искусственного дыхания. У меня легкие были порваны».

Вже два роки жінка шукає правди. Прокуратура у порушенні кримінальної справи відмовила, а саму Інну звільнили з роботи.

Що більша ініціатива покарати винного, то більше цю справу спускають на гальма. Як сталося, що вищий міліційний чин не покараний? Юрист переконаний: все вирішують гроші.

Володимир Горбенко, адвокат постраждалої: «Сама потерпевшая не была опрошена, очевидцы, никто опрошен не был. Он говорит, что ехал, и выехала на дорогу собака. И он, чтобы не травмировать собаку, въехал в электроопору».

Перша перемога прийшла нещодавно – суд скасував рішення прокуратури про відмову у порушенні кримінальної справи. Але міліціянти переконані – перемога буде за ними. Ні про які гроші не йдеться – підполковник не винен, а тому закон на їхній стороні.

Лариса Вовк, керівник сектора Криворізького МУ міліції: «Криворожское городское управление возражает против иска Иваненко. Ее исковые требования мы считаем незаконными, необоснованными и завышенными».

Борис Сачалко, Олександр Кохан, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.