Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Харківський депутат стріляв в автівку автоінспектора!

22 квітня 2009, 10:48
Дата ефіру/події: Середа, 22 квітня 10:48

Свідок: «– В движении? - В движении. - А автомобиль какой? - «Шкода Октавия». - А у нашего инспектора? – «Жигули» десятої модели».

Заступник керівника обласного управління ДАІ телефоном з’ясовує деталі пригоди. Каже - спеціально не цікавився. Стріляють в інспекторів, звісно, не щодня, але й наслідків страшних пригода не мала.

Олександр Азацький, заступник керівника УДАІ в Харківській області: «Повреждение машины есть. Разбито стекло боковое. – Пули резиновые или это огнестрельное оружие? – По характеру повреждений – резиновые. Инспектор ехал рядом в правом ряду, не нарушая ничего. - Почему это произошло? – Наш инспектор ничего не говорит. В недоумении он, почему это произошло».

За версією правоохоронців, інспектор був не на роботі – без зброї, без форми, на власній автівці – «Жигулях». Депутата не зупиняв, на порушення правил дорожнього руху не вказував. Просто їхав сусідньою смугою, поряд із обранцем – той був на «Шкоді». Депутат відкрив вікно і вистрелив у автівку інспектора.

Віктор Развадовський, керівник ГУ МВС України в Харківській області: «Яким чином сьогодні пістолет з резиновими кулями був у володінні депутата? Скажу відверто, на працівників міліції йде певний тиск певних посадових осіб, які розслідують сьогодні цю справу, щоб її закрити. Ця справа закрита не буде - вона буде направлена до прокуратури області».

Чи має депутат право носити зброю? Чим завинив інспектор? Це щось особисте чи загальна ненависть до ДАІ? Відповіді на ці питання міліція хотіла би почути від самого депутата, але той уже четвертий день переховується від правоохоронців. Його партійне керівництво налаштоване на справедливість: якщо винен – відповідай за законом. І партійна приналежність, запевняють, не врятує.

Михайло Добкін, перший заступник керівника Харківської обласної організації Партії регіонів: «Мы не дадим никого из членов нашей партии в обиду, если происходит неправовой, извините, наезд. А если человек не собирается дружить с законом, если он, прикрываясь удостоверением депутата, пытается иметь больше прав, чем дано законом, то мы с такими людьми будем расставаться. Если информация подтвердится, если будут выяснены обстоятельства, которые будут говорить не в пользу депутата областного совета – я думаю, что будет поставлен вопрос об исключении из партии такого человека, а в дальнейшем может быть и отзыв из депутатов».

Розслідуватиме пригоду обласна прокуратура. Матеріали справи міліція передала туди негайно одразу після Великодніх свят.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.