Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 27 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецькій обл. двоє чоловіків зґвалтували жінку на очах її сина та чоловіка

20 липня 2009, 12:23
Дата ефіру/події: Понеділок, 20 липня 12:23

Це сталося опівночі. Двоє п`яних чолов`яг прийшли до боржника-однокласника. Грошей у шкільного товариша не було. Непрошені гості за 135 гривень боргу вирішили зґвалтувати жінку боржника. Затримали збоченців саме під час злочину.

Затриманий: «Мне было обидно, что я не получил ни удовольствия, ни денег. Я начал валить трельяж».

Уся родина знаходиться в шоковому стані. Батьки кажуть, хвилюються не так за себе, як за сина. Той досі не отямився і зараз погано розмовляє.

Постраждала: «Дети испугались, забились в угол спальни-детской. Сейчас они в очень тяжелом состоянии. Даже крикнуть на них нельзя, они все это видели. Сколько будут жить, столько будут помнить».

Затримані мали проблеми з законом - відбували покарання за крадіжки. Відсиділи, начебто стали на шлях виправлення: знайшли роботу, один з них одружився. Та, судячи з усього, тюремні університети наклали свій відбиток.

Олександр Кравчук, прес-офіцер Макіївського МУ міліції: «Решается вопрос о возбуждении уголовного дела по статье УК 152, часть третья. Решается вопрос о возбуждении дел по другим статьям. Ведется следствие».

Обом чоловікам за групове зґвалтування світить від 7 до 12 років позбавлення волі.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.