Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Подякував рідній бабусі: спочатку вбив, а потім зґвалтував

10 серпня 2009, 11:21
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 серпня 11:21

На Черкащині витівка 23-річного молодика вразили навіть бувалих. П’яний, він убив та зґвалтував свою бабусю.

Трагедія сталася в селі Свидівоку. 73-річна жінка дала прихисток родичеві, коли той повернувся з тюрми. І молодик віддячив.

Про те, що від 23-річного парубка не варто чекати добра, знало все село. Він тільки-но повернувся з буцегарні, де відсидів 6 років за тяжкий злочин. Та, незважаючи на все, родичі прийняли його до себе.

Станіслав Видра, керівник Черкаського РВ міліції: «З нею проживало два внука, 85 і 89 року народження. А ще проживала з одним внуком через третє коліно, 86 року народження».

Тіло бідолашної знайшли в канаві, недбало прикидане очеретом. Селяни викликали міліцію. Експерти встановили - бідолаху спочатку задушили, а потім зґвалтували. Підозра одразу впала на парубка.

Станіслав Видра, керівник Черкаського РВ міліції: «Уже був у місцях позбавлення волі близько 6 років, за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Із вступом в статеві відносини. Тому підозра впала на так званого Андрія».

Ґвалтівника затримали в сусідньому районі - поїхав провідати ще одну бабусю. У скоєному затриманий зізнався.

Юнак розповів, що був напідпитку і йому вкрай кортіло кохатися. До того ж, з родичкою похилого віку. Стара пручалася, тож довелося її вбити.

Мешканець с. Свидівока: «Жив він у цієї жительки місяць. І потім получив зарплату, випив спіртного і скоїв ось такий поступок».

Родич загиблої: «Не раз було, що він і за ножі хватався, що я його бив, виганяв із себе з дому. І тоді ж він пішов жить до бабушки. До мене він не приходив, як я його вигнав з дому».

Наразі триває слідство. Затриманий має пройти психіатричну експертизу. //Тарас Білаш, Наталя Таран, Черкаська область, НТН

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.