Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Онук убив та в неприродній спосіб зґвалтував власну бабусю

20 серпня 2009, 10:37
Дата ефіру/події: Четвер, 20 серпня 10:37

На Луганщині онук убив власну бабусю. Бідолашній набридла пиятика родича і вона пригрозила вигнати його з хати. Молодик довго душив стареньку, а потім познущався з тіла, щоб відвести від себе підозри.

Затриманий: «Она начала вырываться, начал стягивать ее на пол. Когда она упала, с ней вместе покрывало потянулось. И я тогда полотенце отбросил и начал душить ее этим покрывалом».

Він убив свою бабусю, бо вона вигнала його з хати. Молодикові не було куди йти. За свої 27 років він відсидів 15, постійно пиячив. Рідні від нього відмовилися.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції: «Стал водить друзей, пить. Ну, какой бабушке это понравиться. Соответственно стала говорить ему, что прекращай пить, езжай в семью. Тебе нужно быть там, дома. После очередного такого разговора внук берет полотенце и начинает душить».

Коли жінка вже не пручалася - молодик почав вигадувати собі алібі. У місті Попасному, де скоєно злочин, є лікарня для душевнохворих. Тож чоловік вирішив облаштувати вбивство так, щоб усі подумали на пацієнтів клініки.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції: «Владелица данного домовладения, которая находилась на полу. При этом в половых органах находился веник. Первое мнение было о том, что преступление совершил человек с какими-то душевными отклонениями».

Затриманий: «С какой целью у вас возникло желание вставить веник? – Ну, чтоб подумали, что какой-то дурной. - Отвести от себя подозрения?»

Поблизу будинку старенької мешкала самотня молодиця. Тож убивця вирішив закріпити своє алібі й пішов у гості. Там йому зраділи. Зібралася невеличка компанія, сиділи, попивали. За кілька годин онук запросив до своєї оселі одну з дівчат. Разом вони й знайшли тіло старенької, викликали міліцію.

Проте фальшиве алібі не допомогло. У свідченнях чоловіка й дівчат були розбіжності, та й слідчі з’ясували - того трагічного дня всі пацієнти клініки були замкнені. Тож тепер молодика знову посадовлять за ґрати надовго. //Тарас Білаш, Тетяна Погукай, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.