Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Майдані Незалежності поцупили квітковий годинник!

1 вересня 2009, 09:37
Дата ефіру/події: Вівторок, 1 вересня 09:37

Змарнували красу. На Майдані Незалежності розібрали унікального квіткового годинника. Це не вперше українці розкрадають речі, які в побуті їм не потрібні. Що воно – клептоманія?

Є таке прислів’я – Україна – ненька мати, не вкрадеш, не будеш мати. Ще кілька днів тому цей годинник бездоганно працював. Тепер на ньому немає стрілок, квіти вирвані, механізм розпорошений.

Пан Леонід стверджує – годинник був чи не головною прикрасою серця столиці. Кожну деталь чоловік знає досконало. Бо створили квітковий шедевр за мотивами саме його картини. Художник навіть уявити не міг, що хтось зазіхне на таке мистецтво.

Леонід Андрієвський, автор картини: «Ну, зламали, видно треба було виставити надійну охорону, категоричну. В голову нікому не могло прийти, що таке могли зробити».

Кількаметрові стрілки й частинки унікального механізму. Вкрали те, що вдома не знадобиться. Це клептоманія – кажуть кияни. Психологи ж переконують – можуть бути й інші мотиви.

Юрій Ірхін, психолог: «Очень часто причиной таких краж есть элементарное желание самореализоваться, не просто украсть цветочек с обыкновенной клумбы, а в самом центре столицы. Имеет роль адреналиновая зависимость не просто украсть, а вот такую вещь украсть».

Пані Тетяна має зв’язок із космосом, у неї відкрите третє око. Людські проблеми, каже, – від поганої аури. Ось і з’являються злість, образи й ненависть. А від них – крадіжки, насильства й навіть убивства.

Тетяна Дугельна, експерт з аури: «Если аура разбалансирована, разбита, имеет деформации, то как она может защищать? Есть космический закон резонанса, который гласит следующее – подобное притягивает подобное. Если человек разбалансирован, он притягивает к себе точно такие же вибрации».

Налаштовуйте, панове, свої аури й чакри, щоб наступного разу не красти, а милуватися красою. Можливість буде. Поламаного годинника відремонтують уже невдовзі. А ще в Києві з’являться схожі квіткові композиції. Щоправда, їх охоронятимуть ретельніше. // Борис Сачалко, Аркадій Моос, Кирило Коротких, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.