Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Допоможіть знайти сина!!!

3 вересня 2009, 10:10
Дата ефіру/події: Четвер, 3 вересня 10:10

Два роки шукає свого сина мешканка села Лучиць, Сокальського району, Львівщини. Дев’ятнадцятирічний Андрій Мамчур зник за загадкових обставин у райцентрі. Родичі переконані – хлопця продали у рабство.

У грудні дві тисячі сьомого Андрій відпочивав з двома друзями в одному з нічних барів Сокаля. Було вже за північ, коли хлопець запросив на танець незнайому дівчину.

Її товариству це не сподобалося – Андрія викликали на вулицю поговорити. Після цього він зник. Мати переконана – друзі, які були того вечора з її сином, знають, що сталося, але з якихось причин мовчать.

Лариса Мамчур, мати зниклого: «Самим близьким свідком був його товариш, який разом з ним був, але що він сказав, він сказав, що йому подзвонили і сказали говорити, що я був п’яний, нічого не пам’ятаю, нічого не знаю. Він на тому базується і мені більше нічого не говорить».

За дивним збігом камери відеоспостереження тієї ночі в барі не працювали. Виходячи із суперечливих свідчень, каже пані Лариса, сліди її сина губляться біля річки Буг. Та підтвердити цю інформацію не вдалося. Товариш, який останнім розмовляв із Андрієм, з кореспондентом «Свідка» спілкуватися не побажав.

Навідріз відмовилися спілкуватися на тему зникнення і сокальські правоохоронці. А в облуправлінні міліції запевняють – зробили все, що могли.

Денис Харчук, керівник відділу ГУ МВС у Львівській області: «Були опитані особи, які десь в останній час бачили його, відповідно покази були такі, що він знаходився в районі річки Буг, в районі боліт і заходи були спрямований на пошук тіла в цих озерах і цих болотах».

У водоймі водолази тіла не знайшли. Пояснили – його могло віднести течією. Та навіть після цього у смерть Андрія родичі не вірять.

Лариса Мамчур, мати зниклого: «Кажуть, що його скоріше всього вивезли на примусові роботи. Рік тому в Горбкові пропав хлопець, який приїхав з армії додому, його відпустили і після того поїхав, сказали, що назад поїхав в частину, но так і не доїхав. І по сьогоднішній день батьки не знають, де він знаходиться».

Мати Андрія каже, міліція не докладає зусиль у пошуках сина. А він, переконана, живий та потребує допомоги.

Родичі просять тих кому відоме місцеперебування Андрія Мамчура, 22 роки, повідомити про це в міліцію! // Вікторія Балицька, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
дівчина
василь 15.12.2017, 20:39 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.