Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Лисичанську під жінкою впав балкон!

9 вересня 2009, 09:37
Дата ефіру/події: Середа, 9 вересня 09:37

Жінка полетіла з четвертого на третій поверх. У неї численні пошкодження та переляк. За кілька годин до того постраждала ходила до ЖЕКу скаржитися, що балкон тріщить.

Аварійним балкон на четвертому поверсі вважався кілька місяців поспіль. Адже на нього впала тополя. Та у ЖЕКу аварійним балкон не вважали!

Яна Новохатська придбала цю квартиру місяць тому. Вранці того дня з вікна кухні вона спостерігала, як її огороджений майданчик осипається та тріщить. Недовго думаючи, жінка пішла в ЖЕК і написала заяву.

Яна Новохатська, постраждала: «В ЖЭКе мне сказали, что есть небольшая задолженность 900 грн. и сказали, что даже смотреть не будут. Пришла домой, цветы стояли, начала их пересаживать. одной ногой ступила и вместе с балконом меня понесло вниз».

Жінка впала на третій поверх. На допомогу їй прийшли випадкові свідки, які відкрили двері сусідньої квартири і вивели постраждалу на вулицю. Саме звідти її забрала швидка.

Лариса Смирнова, свідок: «Она сделала один шаг. Второй не успела и балкон стал рушиться и обвалился на третий этаж. И она упала и осталась в замкнутом пространстве и кричала, помогите! Выбили двери и помогли ей оттуда выйти».

Після надання медичної допомоги постраждалу відправили додому, де вона лікується амбулаторно. Навідали жінку й комунальники – попередити, що на зруйнований балкон виходити небезпечно.

Ольга Морозова, майстер ЖЕКу м. Лисичанська: «Никакой информации по данному случаю предоставить не могу. Я исполнитель. А вы сейчас какой документ принесли? О невыходе за дверь там, где был балкон».

Після лікування постраждала має намір позиватися до суду на комунальників. Між тим нинішній випадок з огородженим майданчиком – не перший на Луганщині. Разом з балконом вже літали люди, при чому з фатальними наслідками. // Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.