Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На той світ на краденій машині: двоє чоловіків поцупили у знайомого авто

9 вересня 2009, 10:49
Дата ефіру/події: Середа, 9 вересня 10:49

Двоє чоловіків поцупили у випадкового знайомого автомобіль, але каталися недовго. Потрапили в ДТП вже за кілька кілометрів від місця злочину. Один загинув, інший знаходиться у лікарні.

Вони познайомилися випадково. Двоє заробітчан і мешканець села Рогозова. Знайомство вирішили продовжити за пляшкою. Оковита скінчилася, та двоє приїжджих молодиків хотіли ще. І вони запропонували місцевому продовжити веселощі.

Осипчук Роман, керівник сектору Бориспільського МВ міліції: «Запропонували нашому потерпілому поїхати на його власному автомобілі «Мітцубісі Лансер» і продовжити відпочивати. Потерпілий відмовився, після цього заробітчани застосували стосовно нього грубу силу, вдарили по голові, зірвали цепочку, заволоділи автомобілем «Мітцубісі Лансер».

Утім, далеко п’яні, як чіп, злочинці, не заїхали. За п’ять кілометрів від села водій не впорався з кермом і авто вилетіло в кювет.

Осипчук Роман, керівник сектору Бориспільського МВ міліції: «В результаті ДТП заробітчанин Чернігівської області загинув на місці пригоди, інший заробітчанин – житель, уродженець Азербайджану, знаходиться у нашій лікарні».

Костянтин Лейман, хірург бориспільської районної лікарні: «В неділю ввечері був доставлений хворий з місця ДТП з приводу травми внутрішньочеревних та внутрішньо-грудних органів і черепно-мозковою травмою».

Новеньку автівку викрадачі розбили вщент. Коли зловмисник видужає - одразу потрапить за ґрати. Адже проти нього вже порушили кримінальну справу. //Марина Борисполець, Дмитро Саєнко, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.