Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 13 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Брати-п‘яниці зґвалтували 7-річну дівчинку!

10 вересня 2009, 09:54
Дата ефіру/події: Четвер, 10 вересня 09:54

 

Матері, будьте пильні. На Черкащині двоє збоченців згвалтували семилітню дівчинку.

«Я підійшов, а він каже, одійди, одійди, я одійшов, підійшов другий раз, він мені каже, Боря, ідьом на електричку, він каже підожди 2 мінути, я вже думаю, скіки можна ждать, я вже психував, кидав сумку, вертався, а він каже 2 минути, 2 минути».

Ґвалтували малолітню дівчинку не двадцять і навіть не тридцять хвилин. Двоє нелюдів утихомирились, коли їм уже остаточно набридло. От він – батьківський недогляд.

Юрій Трепільченко, заступник керівника ГУ міліції в Черкаській області: «Малолітня дівчинка була під наглядом бабусі, коли матері не було вдома. І бабуся, коли відволіклася, ця дівчинка прогулювалась біля ставка і в цей час двоє познущалася над малолітньою».

Семилітня дівчинка навіть не здогадалася, що з нею зробили.

Юрій Торкайло, керівник Смілянського МВ міліції: «Після спілкування з мамою, яка в деякій мірі запідозрила неадекватну поведінку дитини. Зразу було викликано судових експертів, які після проведення своїх дій і сказали, що дитина була зґвалтована».

Гвалтівників знайшли вже наступного ранку. Після «профілактичної бесіди» двоє братів секретів від міліціянтів уже не мали.

Юрій Торкайло, керівник Смілянського МВ міліції: «На сьогоднішній день добровільно дають покази, розповідають про свої дії».

Вони прекрасно знають тюремні правила щодо ґвалтівників. Там збоченців самих гвалтують. Чому ж про це забули того злощасного дня?

Затриманий: «Знаєте ви, що стається із ґвалтівниками за гратами? – Знаю. – І це вас тоді не турбувало? – Та тоді не думалося якось про це».

У здоровому глузді, клянуться, такого не зробили б. Але перед тим добряче клюкнули.

Затриманий: «Бутилку, потом ше бутилку, потом ше по 50, потом пиво».

Це не від алкоголю – кажуть міліціянти. Навіть зовсім п‘яна, але психічно здорова людина, не зґвалтує семилітню дівчинку.

Юрій Торкайло, керівник Смілянського МВ міліції: «Ми їх направимо на психологічну експертизу і видно, що вони перебувають у неврівноваженому стані, тому що такі дії робити із семирічною дівчинкою це неприпустимо і неможливо».

Та двоє збоченців не настільки хворі, щоб уникнути тюрми. Суд постановив – на наступні 10 років обидва переселяться за грати. Матерям же правоохоронці радять ретельніше пильнувати дітей. Хто знає, скільки ще таких виродків блукає Україною. // Борис Сачалко, Наталя Таран, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.