Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині колишній вітчим зґвалтував, а потім вбив 13-річну дівчинку

14 вересня 2009, 11:14
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 вересня 11:14

Василь та його приятель допізна пиячили в райцентрі. Вижлуктали зо два літри оковитої. Далі надумали навідатися в сусіднє село до колишньої Василевої співмешканки.

Олег Новенко, керівник П’ятихатського РВ міліції: «Для того, чтобы забрать имущество, которое осталось в данном доме. В состоянии опьянения прибыли пешим ходом в село. Ножом открыли завес, зашли в дом».

Тієї ночі господині вдома не було, тож на гомін вибігла її 13-річна донька. Дівчинка не розгубилася і почала виштовхувати з хати колишнього материного бой-френда.

Василь, підозрюваний: «Предложил ей вступить в половой акт. Она сразу не хотела, а потом уговорил. А потом как задушил, сам не пойму».

Тут до зловмисника дійшло, що накоїв. Він гукнув друзяку і чоловіки дали драла. Під час вбивства в будинку знаходилися двоє молодших братів загиблої. Налякані дітлахи все чули, але гукнути когось на допомогу не наважилися.

Алла, мати загиблої: «Приїхала додому, захожу в калітку – немає замка на входних дверях. Думала, діти проспали в школу. На веранді мене встрітили Рома і Саша. Кажуть, мама у нас страшне горе. Ти тіки не тіряй сознаніє. Гордяк Віку убив».

29-річного дітовбивцю затримали менше ніж за добу - в сусідньому селищі ховався у приятеля.

Олег Новенко, керівник П’ятихатського РВ міліції: «По данному преступлению возбуждено уголовное дело по статье 115 часть 2 – умышленное убийство. За которое наказываются от 10 до 15 лет, либо высшей мерой наказания».

Алла, мати загиблої: «Полных шесть лет мы с ним прожили. Расстались потому, что я узнала, что у него есть другая женщина. Я считала, шо мы взрослые люди, нормально расстались и все».

Нині Василь сидить у СІЗО і гірко кається. За скоєне доведеться заплатити сповна.

Василь, підозрюваний: «Ты вообще знаешь, что бывает в тюрьме с теми, кто насилует и убивает малолеток? – Догадываюсь. – Раскаиваешься? – Да». //Андрій Герко, Артур Терещенко, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.