Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

27-річний чоловік розтринькав всю зарплатню, а потім з горя викрав таксі

29 вересня 2009, 12:05
Дата ефіру/події: Вівторок, 29 вересня 12:05

Уживання горілчаних напоїв вкотре спричинило родинну трагедію. 27-річний чоловік отримав першу платню. За традицією пригостив колег, та так, що проциндрив усе зароблене.

Удома чекала дружина з 8-місячною дитиною. Тож вирішив не повертатися з порожніми руками. Тепер сім’я чекатиме на батька кілька років.

Випити за першу отриману зарплатню на новій роботі - свята справа. Так гадав 27-річний мешканець Горлівки. Вечірки видалося замало, тож вирішив пограти в карти на гроші. Не пощастило - прохукав усе, що заробив за місяць. З порожніми руками додому вирішив не йти, тому й зупинив таксі.

Затриманий: «Сказал, что нужно ехать в город. По дороге попросил остановиться, достал пистолет травматический, приставил к водителю и сказал, чтобы вышел. Потом пересел за руль и уехал».

Та далеко не від’їхав. Власник автівки відразу набрав 102, і вже за 15 хвилин підозрюваного переслідував патруль ДПС.

Сергій Муфазалов, в. о. керівника відділку Центрально-Міського РВ міліції міста Горлівки: «В течение 15 минут нарядом ДПС был установлен автомобиль, в котором находился наш подозреваемый. В ходе преследования сотрудники ДПС обеспечили порядок дорожного движения, то есть каких-то происшествий не произошло с гражданами».

Проте затримати відразу п’яного відчайдуха не вдалося.

Олег Федоров, старший інспектор роти УДАІ міста Горлівки: «Он увеличил скорость и попытался скрыться. Доехал до улицы Остапенко-Беспощадного на большой скорости. Не справился с управлением и сделал наезд на препятствие».

Тільки тоді викрадач нарешті зупинився. На допомогу бійцю ДПС прийшла патрульно-постова служба.

Працівник ДПС: «Патрульно-постовая служба бежала сюда с этой стороны, а я с этой. Здесь мы и задержали».

Та просто так зловмисник не здався. Чоловік погрожував пневматичною зброєю, але скористатися не зміг - набоїв не було.

Олександр Трапезон, інспектор роти УДАІ міста Горлівки: «Я не применял оружие, потому что было большое скопление людей, детский садик и детская площадка».

Наразі викрадач таксі кається, та запізно. Радше за все він піде за ґрати й залишить напризволяще дружину та 8-місячну дитину. //Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.