Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганській обл. дівчина впала в люк: їй можуть ампутувати ногу

8 жовтня 2009, 13:15
Дата ефіру/події: Четвер, 8 жовтня 13:15

Нещасний випадок зі страшними наслідками у Краснодоні, що на Луганщині. Молода жінка після роботи йшла до друзів. Біля під’їзду не помітила відкритого каналізаційного люка. Як наслідок - зламана нога. Тепер молодиця лежить у лікарні з гангреною. Медики борються не тільки за ногу, а й за життя постраждалої.

В цій частині Краснодона каналізаційних люків чимало – один від одного вони розташовані на відстані 10-15 метрів. Практично всі вони відкриті. Тому провалитися туди не проблема.

Саме у цей колодязь і вскочила Ганна Цимбалюк. Каже, все сталося миттєво. Оговталася на дні триметрового каналізаційного отвору. Фекалій було аж по пояс. Хотіла здійнятися на ноги, але ліва не слухалася. Коли підняли на поверхню, виявилося, що у неї відкритий перелом.

Ганна Цимбалюк, постраждала: «Я когда упала, вообще в шоке была. Все начали кричать: вылезай, а то там газы, задохнешься. Слышу, что нога подгибается. Быстрей на коленках. Там уже подняли. Скорую вызвали. Не повезло мне. Открытый перелом, сразу инфекция».

Свідків трагедії виявилося чимало. Іван Петрович розповідає, за кілька годин до цього у відкритий люк мало не вскочив його онук. Тому сидів і відганяв від ями дітлахів. Йому й на думку не спало, що туди вскочить доросла людина.

Іван Петрович, свідок: «Подошла. Тут что-то по телефону разговаривала. Встала на эту резинку и все. Мы сидели вот на этой лавочке. Начали кричать. Там парни пиво пили. Они ее вытащили».

Жінку доправили до лікарні. За півтора тижня їй зробили вже 7 операцій на нозі. Але гангрену зупинити не вдалося. Тому не виключено, що ногу доведеться ампутувати.

Сергій Тесля, завідувач відділення Луганської міської багатопрофільної лікарні: «На сегодняшний день стоит вопрос не только о тяжести нижней левой конечности. Вопрос стоит о жизни и смерти этой больной. Поскольку интоксикация превратилась в генерализованную, то инфекция попала в кровь и развился в так называемый сепсис».

Винними в трагедії вважають комунальників. Саме вони того дня чистили колодязь і забули його закрити плитою. Накрили лише ґумою.

Сергій Козенко, заступник Краснодонського міського голови: «Там проводились работы и не до конца закрыли этот люк. А какое наказание за это. Выговоры и лишение премии».

Між тим Ганна Цимбалюк в операційній зустріла свій 29-й день народження. Друзі принесли квіти та подарунки. Каже, найголовніший подарунок для неї - зберегти кінцівку. Коли ж одужає, позиватиметься до комунальників, яким ніколи не пробачить свого каліцтва. //Євген Соломін, Микола Рижченко, Луганська область, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.