Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві молодик стріляв у людей із пневматичного пістолета

14 жовтня 2009, 11:48
Дата ефіру/події: Середа, 14 жовтня 11:48

Стрілянина по живих мішенях. У Києві молодик гатив у людей із пневматичного пістолета. Принаймні це твердить постраждалий. Чоловік дістав травму голови, але зміг затримати й роззброїти стрільця.

Постраждалий: «В каком кармане пистолет? В правом, в левом? Так, аккуратненько вытягивай».

Ці кадри не оперативне відео з міліційного архіву. Їх відзняв власною мобілкою киянин Микола. Саме він став жертвою неповнолітнього нападника. Чоловік переконує, постріли з пневматичної зброї були прицільними.

Микола Чепурний, мешканець міста Києва: «Наш сотрудник закричал и услышал хлопки 4 штуки в течении 2-3 секунд. Я на третей повернул голову и в этот момент получил удар в висок. Увидел двух ребят. Один стоял с пистолетом, а другой с мобильным телефоном, снимая это всё».

Стрілець та оператор накивали п’ятами, поранений чоловік подався за кривдниками. Коли наздогнав утікачів, почув про наміри парочки.

Микола Чепурний, мешканець міста Києва: «Они говорили, классные снимочки получились, сегодня запустим в Интернет. Но я же целился тому мужику, что стоял лицом. Взял за шею спокойненько, положил на асфальт. Второй убежал».

Поки Микола знешкоджував свого нападника, свідки викликали міліціянтів. Наступного дня чоловіка шпиталювали з черепно-мізковою травмою. За 18 днів довідався, що правоохоронці нікого не каратимуть. Знімання стрілянини мобілкою так і не довели.

Журналістам «Свідка» міліціянти розповіли іншу версію. А мати неповнолітнього скаржиться - її сина віддухопелив здоровий дядько.

Вікторія Білозерцева, помічник керівника Оболонського РУ міліції міста Києва: «Неповнолітній хлопець зі своїм ровесником гуляли по Оболонській набережній і стріляли з пневматичного пістолета. Один із хлопців ненароком влучив в обличчя з пістолета цьому заявнику. Були дві зустрічні заяви, тому що було відмовлено у порушенні кримінальної справи».

Міліціянти злочину тут не добачили, натомість прокуратура кримінальну справу за фактом розбишацтва таки порушила. Щоправда в райвідділку про це поки що не знають. І кого зрештою визнають винним - невідомо. //Олександр Дем’янчук, Олександр Мироненко, НТН

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.