Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму затримали росіянина, якого підозрюють у збуті фальшивих доларів

15 жовтня 2009, 13:39
Дата ефіру/події: Четвер, 15 жовтня 13:39

У Криму поблизу Джанкоя даївці затримали росіянина, якого підозрюють у збуті фальшивих доларів на південному узбережжі. "Жигулі" з луганськими номерами зупинили для перевірки. Знайдене вразило інспекторів.

Зупинили автівку поблизу Джанкоя для перевірки. При кермі сидів 33-річний мешканець Луганщини, пасажир поруч назвався громадянином Росії, що тимчасово живе в Україні.

Анатолій Венгер, керівник ВДАІ м. Джанкоя: "При проверке документов у пассажира не было никаких документов для установления личности".

Правоохоронці помітили, що чоловік нервувався. Як згодом з'ясували - недарма.

Василь Торопов, інспектор відділу ДАІ м. Джанкоя: "При личном досмотре было выявлено и обнаружено 33 купюры "сто долларов", которые вызывали сомнения в подлинности… Также были обнаружены 34 350 гривен".

У кишені ж сорочки чоловіка лежав ще й шприц з опієм. Водій "ВАЗа" повідомив правоохоронців - пасажира він не знає й уявлення не мав про його багаж.

Андрій, водій: "Я стоял в городе Лисичанске на рынке, ко мне подошел человек, попросил свозить его в Крым… Мы ехали назад, на посту Джанкой нас остановили. Я не знал, что у него есть фальшивые доллары и наркотики".

Пасажир, що вже раніше мав клопіт із законом, ніяк не міг пояснити, звідки в нього така кількість фальшивих доларів.

Анатолій Венгер, керівник відділу ДАІ м. Джанкоя: "Сначала он объяснял, что продал машину, потом, что поменял доллары уже на рынке".

- Откуда у вас доллары?

- Поменял на рынке.

- А крупная сумма?

- Дом продал в России.

Мандрівників затримали. Триває перевірка.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.