Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Ковелі чоловік убив випадкову коханку через невдоволення сексом

16 жовтня 2009, 08:58
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 жовтня 08:58

Волинянка стала жертвою власної необачності. Вирішила розважитися з малознайомим чоловіком, і дістала кілька смертельних ударів кочергою в потилицю. За те, що не догодила сексом.

Трагедія сталася у Ковелі на вулиці з поетичною назвою Театральна. Після розриву з черговим залицяльником молодиця Ірина прагла пригод. Шукала їх недовго. Вечірньої пори запримітила 20-річного парубка. Запросила в гості, накрила на стіл, а вже за годину потягла в ліжко.

Руслан, затриманий: "Ми займалися з нею сексом, і вона мені запропонувала зробити ***. Після цього, вона коли робила, вкусила за мій *** - я більш не схотів. Потім вона мені запропонувала ще раз, а я відмовився. І вона мене спихнула з дивана. Я впав, пішов на кухню покурити і спересердя вдарив її коцюбкою вздовж шиї і голови".

Скільки разів ударив молодицю по голові та шиї - парубок не каже. Мовчить і про кількість ножових поранень, яких завдав уже неживому тілу. Аби приховати злочин, хлопець зважився на підпал. Обгорнув труп ковдрою і чиркнув сірником. Підозрюваний каже - усе через алкоголь. Поки дійшло до любощів, коханці випили майже літру оковитої, і нічим, окрім цигарок, не закушували.

- Коли ви залишали квартиру, яким чином залишили, щось брали, не брали?

Руслан, затриманий: "Взяв мобільний телефон. Після того я вийшов, підпер двері і пішов додому".

Згодом убивця подався до будинку, де "похазяйнував" кілька годин тому, і почав спостерігати за роботою слідчих. Міліціянти одразу помітили молодика напідпитку. Він одну по одній курив цигарки тієї ж марки, що надибали у квартирі.

Микола Дубій, керівник Ковельського МВ міліції: "Значить, загибла з 75-го року народження, місцева жителька. Вела неправильний спосіб життя, зловживала спиртними напоями". А що стосується затриманого, то я не сказав би вже, що він геть зловживав спиртним, він з 89-го року народження, але інколи були факти, що спиртне вживав".

Затриманий може дістати до 15-ти років ув'язнення. З учнівської лави на лаву підсудних – закономірний фінал п’яної пригоди, коли міркуєш не головою, а іншою частиною тіла.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова, Волинська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.