Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чим дивуватиме глядачів дев'ятий сезон серіалу "CSI - Лас-Вегас"

16 жовтня 2009, 12:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 жовтня 12:48

Будь-яких крадіїв чи то вбивць викриють криміналісти з підрозділу "CSI - Лас-Вегас". Купуйте горішки або поп-корн і вмощуйтеся зручніше на диванах. На НТН - прем'єра нового, дев'ятого сезону супер-серіалу. Щоб не пропонувати вам кота в мішку, першу серію продегустував Борис Сачалко.

У новий сезон без звичних облич. Так подумали собі CSI-ївські творці й одного з головних героїв убили.

Хто міг здійняти руку на одного з головних героїв? Щоб знайти вбивцю – полісмени обнишпорили все довкола.

Навіщо криміналістам книжки читати, якщо такі фільми є? Не стрічка – а просто енциклопедія. Найновіші методі розшуку злочинця – тут.

Не поліційний відділок, а суцільний комп’ютерний світ. Якби в Шерлока Холмса було таке обладнання, справи він розкривав би за годину-дві. Герої ж фільму інколи й самі губляться – де віртуальна, а де життєва реальність.

Міліціянтам дивитися обов’язково. Не тільки про технологічні новинки можна дізнатися, а й давні моральні цінності згадати.

За своїх – помстяться! Убивцю головного персонажа останніх кількох десятків серій CSI-ївські полісмени викриють уже в першій серії.

Не проґавте - по буднях о 22:00!

Борис Сачалко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.