Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В одеській школі оскаженілий батько учня побив директора та завуча

22 жовтня 2009, 13:59
Дата ефіру/події: Четвер, 22 жовтня 13:59

Дитяча бійка переросла у доросле побиття педагогів. В одеській школі оскаженілий батько одного з учнів побив директора та завуча - ті перешкоджали йому віддухопелити кривдника сина. В результаті і діти, і їхні вчителі – в шпиталі. А до справи долучилася міліція.

На перерві семикласники Сергій і Володя посперечалися через телефонні ігри. Почали чубитися. Той, кому в бійці перепало більше, викликав на допомогу батька. Чоловік приїхав і на очах у дітей та дорослих почав лупцювати кривдника. Вчителі і досі шоковані тим, що сталося.

Віра Лукашенко, заступник директора школи: "Батько приходив, ми все виясняли, таких великих конфліктів не було, такої агресивності не спостерігалось, як в цей момент. Погрози були, що ви за це будете відповідати - статті називав, що школа відповість за це і так далі".

Обидва хлопці нині перебувають в одному шпиталі, але в різних палатах. 12-річний Володя розповідає - вчителі викликали хлопця на розмову до медпункту. Там йому й дісталося на горіхи.

Володимир Аврамук, постраждалий: "Меня встретил классный руководитель и говорит: "Пойдем в медпункт, там Сережа сидит, будем разбираться". Я пришел, а там его отец начал бить меня. Потом начал директор, завуч за меня заступаться, он и директора, и завуча побил".

Людмила Аврамук, мати постраждалого: "Директор своими плечами заслонила Вову, ну, он Вову бил прямо через директора плечи, и побил директора, завуча, который потом полетел в стену, и потом вообще распласталась на полу".

Батько, від рук якого постраждали вчителі, своєї вини не визнає.

Валерій Осадченко, батько постраждалого школяра: "Перегородили путь мне директор, завуч и два учителя. Когда я попытался пройти, завуч схватила меня за правую руку и начала тянуть. Директор стала ко мне спиной и закрыла этого мальчика. Два учителя начали меня отталкивать. Ну, взяв меня за руку, я плавно просто рукой повел, она упала, ну как женщина". ))

Володимир Аврамук, постраждалий: "Он с кулака в голову бил, потом головой об стенку с ноги, в кадык бил и по ногам ногами бил. Потом директору в ухо ударил, завуч вообще на полу валялся. Потом ногами добивал".

Справою опікується міліція. Щоправда, хто більше постраждав у бійці, поки що не кажуть.

Олександр Лисий, керівник кримінальної міліції у справах дітей ОМУ МВС України в Одеській області: "Произошел конфликт между родителем одного ученика и администрацией школы. В результате чего представителям администрации школы были причинены телесные повреждения. На данный момент милиции все участники данного конфликта известны. И на данный момент проводятся все действия по возбуждению уголовного дела и привлечении виновных к уголовной ответственности".

Цікаво, що татко, який відлупцював учителів, і сам колись навчався у цій школі. Тепер очолює власну охоронну агенцію. Колишні наставники кажуть - такого вчинку від нього не чекали.

Віра Лукашенко, заступник директора школи: "Такої жорстокості ще не спостерігалося взагалі в школі, ви знаєте. У нас були нормальні відносини з батьками, і взагалі у нас половина вчителів мешкають в Кривій Балці, знають і сім'ї, обстежують – у нас таких інцидентів взагалі не було".

Тим часом батьки постраждалого хлопця обурені: чоловік не мав права чіпати дитину.

Людмила Аврамук, мати постраждалого: "Мы, родители, могли бы договориться, ведь мы, как говорится, не звери, но я считаю, что это садистское состояние".

У результаті кривавих розбірок в одного зі школярів зламаний ніс, а в іншого – струс мозку. Найгірше, переконують у школі, що прикрий інцидент з побиттям вчителів стався на очах багатьох дітей.

З Одеси – Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.