Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові на хабарі затримали чиновника

23 жовтня 2009, 10:16
Дата ефіру/події: П’ятниця, 23 жовтня 10:16

У Чернігові на хабарі затримали чиновника з місцевого підрозділу Державної виконавчої служби. За кілька тисяч "зелених" він взявся звільнити заарештоване судом майно приватного підприємця. Коли омріяні долари були майже в кишені хапуги, фортуна від нього відвернулася.

І не думав, і не гадав високоповажний доглядач закону, що замість омріяних баксів рахуватиме роки свого майбутнього ув’язнення.

Олександр Михайлик, керівник управління УМВС України в Чернігівській області: "Начальник підрозділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби ГУ юстиції в Чернігівській області. Являючись службовою особою, та займаючи відповідальне становище, він з метою власного збагачення вимагав та отримав від приватного підприємця хабар".

Схему збагачення крутій обрав стару як світ. Ти мені п’ять тисяч доларів, а я звільняю з-під арешту твоє майно. Для конспірації передачу грошей призначив у операційній залі одного з чернігівських банків. Спритник продумав усе до дрібниць, та не врахував одного – в останній момент клієнт передумав.

Олександр Михайлик, керівник управління УМВС України в Чернігівській області: "Порушена кримінальна справа відносно хабарника за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК. На даний час виконуються окремі доручення слідчого прокуратури Чернігівської області, проводяться виїмки, допити свідків та збираються характеризуючі матеріали".

Тепер зловмисник кляне свою нещасливу долю в СІЗО. Через деякий час він поповнить список вже засуджених хапуг – земляків. Нинішнього року їх уже п’ятнадцятеро.

Андрій Герко, Сергій Бриль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.