Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині злочинці вбили чоловіка, але грошей не знайшли

28 жовтня 2009, 11:44
Дата ефіру/події: Середа, 28 жовтня 11:44

Пухова ковдра замість великих грошей! Щоб розжитися на кругленьку суму, двоє мешканців Черкащини спланували і скоїли вбивство. Та дістали лише речі хатнього вжитку і тривале ув’язнення.

Схвильована мешканка Черкащини звернулася до міліції. Зник її брат. На дзвінки не відповідає. Односельці виловили в річці його документи.

Сестра вбитого: "Я пішла до сусідки, почала дзвонити в морг. На "швидку". Машини немає. Перед цим він приходив до мене в неділю і казав, що він збирається продавати машину. Я дзвоню в міліцію, мало що там - ДТП чи що".

Леонід Бойко, заступник керівника ГУ МВС України в Черкаській області: "В ході проведення оперативно-розшукних заходів було встановлено, хто відвідував в останній день безвісти зниклого. Почали працювати по даних особах, які відвідували в останній день".

З'ясували - останнім до зниклого навідався знайомий. Господареві будинку частенько допомагав ремонтувати комп’ютера. Коли довідався, що хазяїн має намір продати авто, вирішив пограбувати чоловіка. Допоміг 21-річний парубок просто з вулиці.

Затриманий: "Он говорит - есть человек, у него деньги есть. Через клофелин можно его вырубить, отключить на время".

Знайти препарат злочинцям не вдалося, тож вирішили не труїти, а вбити!

Володимир Маргара, перший заступник керівника Канівського МВ міліції: "Зброї у них не було. Знайшли знайомого, який вкрав у батька мисливську рушницю і дав їм наче для охоти. Порепетирували, як буде проходити процес вбивства потерпілого".

Пізно ввечері постукали до своєї жертви з проханням допомогти відремонтувати автомобіля. Він, мовляв, зламався посеред лісу. Нічого не підозрюючи, чоловік поспішив на допомогу знайомому. У темних хащах і дістав кілька пострілів у спину. Тіло вбитого зловмисники закопали й повернулися до будинку по гроші. Та омріяного скарбу не знайшли. Щоб не йти з порожніми руками, вирішили забрати все, що було напохваті. Не погребували навіть ковдрою. За награбоване вторгували аж... тисячу гривень. Спіймали нападників за кілька днів. Затримані твердять – досі не ймуть віри, що вбили людину. Кажуть, були п’яні, а після скоєного приходити до тями не хотіли.

Затриманий: "Я дальше пил, потому что мне было страшно, как бы со стороны на себя смотрел, как в тумане было, я в себя пришел только на следующий день. Спать не могу до сих пор".

Часу на роздуми в убивць буде вдосталь. Впродовж найближчих кількох років вони сидітимуть за ґратами.

Інна Дудченко, Наталя Таран. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.