Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Полтавський кондуктор продавав квитки та мацав жінок за сідниці

2 листопада 2009, 11:33
Дата ефіру/події: Понеділок, 2 листопада 11:33

Продав квитка - схопив за сідниці. Так у Полтаві тривалий час працював молодий кондуктор. На хлопця ніхто не скаржився, тож він і далі завзято залицявся. Як упіймали збоченця – далі в сюжеті.

"Ось квиток! Візьміть обійми на здачу!" До своєї роботи 22-орічний кондуктор Полтави ставився по-особливому – нудні обов’язки перетворив на втіху. А години-пік – були слушною нагодою потертися об дівчат і їх обмацати. Молодий кондуктор запевняє - все почалося цілком природно. Якось до автобуса зайшла красуня. Парубкові закортіло до неї доторкнутися.

Кондуктор, підозрюваний:

- Я потрогав за сідниці, але вона не провела на це ніякої реакції, вона засміялася. Через деякий час я вирішив ще, але люди реагували так саме.

Дівчатам подобається – був упевнений кондуктор. І великі можливості для знайомств. У житті стосунки не клеїлися - а усмішки юних красунь заоохочували. Так парубок розважався два роки. Торкання ставали нахабнішими – тепер збоченець засовував руки навіть під одяг. Перервала розваги 13-ирічна дівчинка. На хапання за груди й сідниці вона відреагувала не усмішкою, а заявою до міліції.

Дмитро Ворона, в.о. керівника сектору Київського РВ міліції м. Полтави:

- За такі вчинки проти громадянина порушена кримінальна справа за ст. 156 КК України, тобто "розбещення неповнолітніх", та за ст.. 296 КК, тобто "хуліганство". За дані вчинку громадянину передбачена відповідальність до 3-х років позбавлення волі.

Звинувачення молодика не засмутило. Він переконаний - знайти веселе й корисне можна будь-де, навіть у виправному закладі.

Інна Дудченко, Олександр Петрушко, Полтава, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.