Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Поштарка з Чернігівщини розплачувалася за кредит чужими грошима

4 листопада 2009, 08:08
Дата ефіру/події: Середа, 4 листопада 08:08

Повертали кредит усім селом. Щоправда, чужий. Поштарка з Чернігівщині розплачувалася з банком комунальною платнею громадян. Людей, звісно ж, не питалася.

Керівниця пошти Валентина Сергїівна зажила серед селян доброї слави. За вісім років роботи на жінку не було жодного нарікання.

Раїса, листоноша:

- До людей односилась по-хорошому,  не грубила, ничого. Усігда улибалась, отпускала людей по-бистрому, очереді никада не було. Никада не було, щоб не хватило чогось по касі, все було достаточно.

З-поміж іншого, тридцятип’ятирічна службовка приймала платежі за газ.

Надія Петрівна, постраждала:

- Присилає Горгаз пісьмо, шо у вас 110 рублів задолжоность, будем передавать у суд, або одключим газ вам.

Надія Петрівна за блакитне паливо розраховувалася вчасно, тож претензія комунальників була для старенької як грім з чистого неба. Бабуся одразу ж подибала на пошту.

Надія Петрівна, постраждала:

-  Вона написала, шо оплочено. На другий місяць я заплатила і не подивилася. Тоді кажу – Валя, так де ж за фівраль місяць листочки? То ви десь загубили! Ждіть, я в горгаз гроші одослала.

Коли ж із претензіями на пошту потяглися й інші селяни - роботою її керівниці зацікавилася міліція.

Раїса, листоноша:

- Стали провірять по квитанціях – у книжці, де платили за газ один листок вирватий. Або вообще стоїть штамп, не той, що положено, а не через касу пробито.

Вадим Бутенко, дільничний інспектор Чернігівського РВ міліції:

- Вона вносила у книжку відомості про сплату, а на наступний місяць, коли люди знову зверталися за сплатою, вона кошти забирала собі, а колишній чек виривала. Щоб у людей не було доказів. Як вона пояснила, вона взяла кредит, але змоги не було платити.

Шахрайку одразу затримали, вона вже зізналася у скоєному. Повідомила, що кається й обіцяє повернути гроші усім скривдженим. Але тим не відбудеться. Окрім громадського осуду, на зловмисницю чекає суд за законом.

Андрій Герко, Олександр Данилов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.