Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині чоловік зарізав коханця своєї дружини

10 листопада 2009, 09:39
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 листопада 09:39

Кривавою трагедією закінчилися амурні справи на Полтавщині. Там чоловік зарізав коханця своєї дружини. Попри те, що шлюб розпався, і жінка подала на розлучення, п'яний ревнивець не зміг утриматися, коли застав свою обраницю в обіймах іншого.

Законний чоловік проник до власної оселі немов злодій. Коли на стук у двері йому ніхто не відчинив, заліз через балкон. На таку несподіванку ні дружина, ні її коханець не очікували. Тож зустріли гостя, лежачи на дивані.

Дружина затриманого:

- Кажу, Альошка, Серьога у хату вірвався. А він у цю минуту на кухню побіг. Не помню. Я помню як я Альошку будила і потім бачила як Сергій його ножем по горлу різав. І бризки крові побачила. Дальше не помню нічого.

Чоловіки почали битися як звірі за територію. Та законний виявився слабкішим. Щоб вирівняти шанси - схопив на кухні ножа.

Сергій, затриманий:

- Я перелякався, поскільки він від мене більший, і старший. І по телосложженію. Я перелякався, я не знав, схватив те, що у мене було під руками, і сказав, щоб він не наближався. У мене що було в руках, тим і наніс удар. Ну цього не хотів.

Жінка ж злякалася й утекла з квартири. Як Сергій штрикав ножем у груди Олексія - не бачила. Один з ударів влучив у серце.

Анатолій Гриценко керівник Кобеляцького РВ міліції:

- На полу лежав кривавлений труп чоловіка. Лежав ніж. І коли зайшли дальше, побачили що на дивані спить невідома особа. Вкрита ковдрою.

Так, сплячим на дивані міліціянти й затримали вбивцю. Через горіпку Сергій частенько сварився з жінкою. Інколи лупцював її. Тому жінка й вирішила розлучитися. Знайшла собі іншого кавалера.

Анатолій Гриценко керівник Кобеляцького РВ міліції:

- Неодноразово офіційно попереджався органами внутрішніх справ щодо недопущення насильництва в сім'ї. Неодноразово притягався до адмінвідповідальності в вигляді штрафу. А також в вигляді арешту до 7 днів.

Тепер Сергій може сісти надовго. Міру покарання визначить суд.

Тарас Білаш, Яна Холодна. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.