Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримали банду педофілів

10 листопада 2009, 10:27
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 листопада 10:27

У Києві затримали банду педофілів, ватажком котрих був ректор одного з українських вишів. Разом із професором гріховодили його водій, 25-річна українка та африканець Тито. Його ловили найдовше. Допомагали навіть працівники кіностудії.

На цих кадрах на перший погляд звичайна робота акторів перед зніманням. Та насправді - триває спецоперація УБОЗу. Велика майстерність не потрібна, адже грають правоохоронці працівників НКВС. Головне завдання - впіймати невловимого африканця Тито, якого підозрюють у педофілії. Коли оперативники дізналися про його мрію зніматися в кіно, влаштували пастку на кіностудії.

Поки Тито чекали на знімальному майданчикові, в Борисполі затримували ректора одного з українських вишів. І це не черговий хабарник. Професора підозрюють у розбещенні неповнолітніх.

Едуард Свинцицький, заступник керівника управління ГУБОЗ МВС України:

- Затримано 4 особи. Операція проводилася в декілька етапів, бо група була розгалуджена. Частина була затримана в аеропорті Бориспіль. Ще один був затриманий біля телецентру.

Угруповання педофілів фінансував ректор, кажуть правоохоронці. Винаймав квартири, де й розбещували неповнолітніх. Затриманий освітянин віддавав перевагу десятилітнім дівчаткам. Гріховодив разом зі своїм водієм та африканцем Тито.

Затриманий:

- Обвиняют в изнасиловании несовершеннолетних, работал водителем: привез, отвез.

Едуард Свинцицький, заступник керівника управління ГУБОЗ МВС України:

- Були жінки. Підбирали дівчат в учбових закладах, на вулиці, проводили різні розмови, заманювали, дарували різні подарунки за кошти організатора.

Тито схопили останнім. Перед тим він таки зажив слави. Відеокамери, асистенти, режисери. Навіть бійці Соколу отримали задоволення - і в кіно знялися, і злочинця затримали.

Горе-актор тільки в мікроавтобусі усвідомив, що після такого реаліті шоу на нього чекає не Голівуд, а українська в'язниця. Нині всі збоченці за ґратами. Слідчі з’ясовують кількість постраждалих. Та чи поширювали педофіли порнографію, адже свої ігри фільмували на відеокамеру.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.