Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Відставний воєнний ґвалтував своїх доньок та вбив співмешканку

12 листопада 2009, 09:24
Дата ефіру/події: Четвер, 12 листопада 09:24

Він любив своїх доньок, але ґвалтував. Він піклувався про кохану, але потім убив. На лаві підсудних у Луганську опинився екс-майор. Як славетний бойовий штурман перетворився на душогуба?  

Він змагався в небі, але програв на землі! П'ятдесятирічний екс-майор з кайданками на руках. У Луганську його звинувачують у вбивстві співмешканки. На батьківщині, в Росії – у зґвалтуванні власних доньок. Чоловік пояснює: в усьому винна війна. Він пройшов Афганістан, Таджикистан і Чечню. За плечима - до сотні бойових вильотів. Перед очима загинула половина приятелів. У родині геройство військового виливалося в ненависть і насильство. Спочатку зганьбив дочок. Дев’ять років переховувався в Луганську, де й познайомився з самотньою пенсіонеркою. Прожили півроку, але стосунки не клеїлися. Чергова сварка, зайва чарка – й чоловік не впорався зі своїм гнівом. Дубасити жінку вояка припинив, коли з її розбитого лоба потекла кров.

Затриманий:

- Я попытался залечить рану, которую она сама себе нанесла практически, потом потряс немного и уложил спать. Рану смазал и все. Никаких проблем я не должен был видеть, в общем, я не думал, что такое может случиться. Это все в состоянии аффекта, но я не потерял голову. Ухаживал же? Ухаживал! Я ничего плохого не сделал.

Перевдягнув закривавлену жінку й турботливо вклав спати. Вимив підлогу і пішов геть. Уранці пенсіонерку знайшли сусіди. Експерти констатували – смерть від численних травм - усе тіло в синцях, 9 зламаних ребер. Через чотири дні чоловіка затримали. Порушили кримінальну справу.

Ігор Тютюнников, старший слідчий Жовтневого РВ міліції м. Луганська:

- Санкция данной статьи, ст. 115 ч. 1 УК Украины: это умышленное убийство, предусматривается наказание в виде лишения свободы сроком от 7 до15 лет лишения свободы.

Колишнього офіцера тепер судитимуть. На втікача очікують і російські правоохоронці. У Воронежі ще й досі не закрита справа про зґвалтування неповнолітніх доньок.

Інна Дудченко, Тетяна Погукай, Луганськ, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.