Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Скоєно вбивство в стилі трагедіі "Отелло"

13 листопада 2009, 10:35
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 листопада 10:35

Якби Шекспір був живий - то написав би другу частину трагедії Отелло. Про те, як чоловік на Миколаївщині запідозрив у зраді свою дружину, бо вона йому ковбасу не так нарізала.

Певного разу дружина Олександра йому ковбасу нарізала. Якось це підозріло - подумав собі чоловік.

Олександр, підозрюваний:

- Сидели в машине, она порезала колбасу и дала мне два кусочка, что раньше такого не было.

За кілька годин чоловіку стало зле. Це все - ковбаса, подумав він. Жінку відпускає додому, а сам - до лікаря. Це не отруєння, каже йому фахівець. Олександр не йме віри. Це просто не подіяло, переконує він себе.

Олег Климик, керівник Березнегуватського РВ міліції:

- Когда муж пришел вечером домой, он заподозрил жену в измене со своим товарищем устроил в доме бойню, убил жену.

Була таки зрада чи ні - це, як кажуть, історія замовчує. Точно вона запам’ятає шістнадцять ударів ножем. От вона - страшна сила кохання. Коли найліпший друг Олександра, Анатолій мчав до свого приятеля - навряд чи здогадувався, що підозрюють у зраді і його.

Анатолій, постраждалий:

- Бачу - в нього глаза стікляні. Ну я зайшов до коридору включить свєт, а в них свєт непривично - знизу включатєль. Я тільки вниз і удар по голові. Я тільки встиг Наташу побачить - лежить на полу, лице розбите.

Це не лише в Голівудських фільмах погані герої перед тим як убити добрих виголошують їм довгі повчання. Тут, на Миколаївщині, і знімальних майданчиків не потрібно.

Анатолій, постраждалий:

- Потом він мені казав, як він мене буде убивать, шо він сам на той світ не піде, жінку вже вбив, а я лежав ззаду, голова розбита. Пока полежав, пока розказував - і я прийшов до тями, і як лежав - то з усіх сил і ногою його штовхнув.

А потім - бійка. Олександр Анатолієві ще двічі ножа в груди застромив, Анатолій Олександрові - молотком по голові гепнув. Після цього підозрюваний у зраді з поля бою відступає, а ревнивий нападник і двох слів зліпити не може.

Вже у відділку ревнивець визнає: свою дружину підозрював давно. Та й злі сусідські плітки допікали.

Олег Климик керівник березнегуватського РВ міліції:

- Он давно подозревал свою жену в измене со своим другом, ждал удобного момента, он полностю признает свою вину, дает правдивые показания, кается в содеяном.

Анатолій божиться - чужої дружини він красти не хотів. Була зрада чи ні - ревнивець Олександр матиме час поміркувати. Йому тепер загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Борис Сачалко, Владислав Гнатенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.