Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Психолог використала свої професійні навички задля помсти

13 листопада 2009, 12:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 13 листопада 12:43

На Миколаївщині жінка-психолог вирішила помститися цілому місту. Здібності впливати на людей використовувала собі на користь. Вона позбавляла дівчат поробленого, а заразом і золотих прикрас.

Я помщуся й помста моя буде страшна. З такими думками одеситка вирішили покарати за несправедливість усе місто Первомайськ.

Затримана:

- Хотелось отыграться на этом городе и на его жителях за то, что меня лишили моих денег.

Світлана приїхала до Первомайська забрати борг. Бізнес-партнери винні їй кругленьку суму. Та боржників у місті жінка не застала, вони продали квартиру і зникли. Не повертатися ж тепер додому з порожніми руками. Геніальна ідея спала на думку одразу.

Затримана:

- Вообще у меня, как бы, образование, я по образованию психолог и образование я получала в Москве и я обладаю в принципе даром внушения, могу гипнотическое действие оказывать на людей. Увидела, что сидят две девушки на вид такие пустышки-болтушки, скажем так, молодые.

Світлана вирішила: таких обтуманити - вельми просто. І не помилилася.

Любов, постраждала:

- Подошла и говорит, вот ты хорошая, а подружка нет. У неё всё плохо, на неё навели порчу.

Ірина, постраждала:

- Говорит, ты только не обижайся, но вот ты самая младшая в семье, на твою маму навели порчу, эта порча отразиться на тебе и надо ей снять и говорит, вот надо пойти в парк, только для этого купить яйцо и нитки, и пакет, чтобы я точно увидела есть ли на тебе порча.

Дівчата кажуть - ніколи не йняли віри ворожінням. Проте пішли за Світланою наче загіпнотизовані. Коли ж жінка попросила Ірину зняти сережки, та без вагань це зробила.

Затримана:

- Девочка поверила, ну как бы мне в какой-то момент уже и не хотелось бы этого делать, потому что я знала, что девочки живут в общежитии, денег особо нет, но остановиться я не могла, и уйти просто так.

Ірина, постраждала:

- Я сняла серёжки золотые, отдала ей, а потом она говорит: надо что-то ещё. Я отдала ей телефон, она говорит, для всего этого надо пойти в 12 часов на кладбище прочитать 9 молитв. Я говорю ей, у меня не получится, меня бабушка не выпустит… Она сказала, что сделает это сама, а на следующий день мы с ней договорились в час дня встретиться.

Звісно, ворожка не прийшла. Збагнувши, що їх ошукали, дівчата не розгубилися і звернулися до міліції. Шахрайку затримали того ж дня на автобусній зупинці - жінка мала намір поїхати з міста.

Олександр Красиловський, керівник Первомайського МВ міліції:

- Преступление считается не тяжким, поэтому, если человек привлекается к ответственности, у нас, как правило, это единичные случаи привлечения, поэтому действия квалифицированы, статья 190, и как правило, человека не осуждают, он остается на свободе.

Чи усвідомила психолог, що свої знання треба використовувати на добро, а не на зло - невідомо. А ось дівчата запевняють: більше незнайомкам і незнайомцям точно не довірятимуть.

Марина Борисполець, Владислав Гнатенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.