Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Правоохоронці підстрелили небезпечного злочинця

16 листопада 2009, 10:32
Дата ефіру/події: Понеділок, 16 листопада 10:32

Стрілянина у столиці Криму. Під час затримання чоловіка, якого підозрюють у скоєнні тяжких злочинів, міліціянти змушені були відкрити вогонь: зловмисник відмовився виконати вимоги правоохоронців і напав на них.

Уночі в центрі Симферополя невідомий чоловік пограбував і зґвалтував жінку. Постраждала детально описала міліціянтам прикмети нападника. Оперативники почали прочісувати прилеглу територію. На майдані Леніна помітили молодика, який був схожий на розшукуваного. Підійшли до нього й попросили підійти до службової автівки для з'ясування особи.

Олександр Домбровський, керівник відділу ГУ МВС України в АР Крим:

- Он категорически отказался, стал оказывать сопротивление сотрудникам милиции и, неожиданно напав на них, ударил обоих по лицу кулаком. В результате оба сотрудника упали.

Один із правоохоронців знепритомнів, підозрюваний почав його копати. Тієї миті інший міліціянт вихопив табельну зброю й вистрелив у повітря - попередив зловмисника про можливе її застосування.

Олександр Домбровський, керівник відділу ГУ МВС України в АР Крим:

- Но набросился и на второго сотрудника вооруженного. И тот уже был вынужден применить оружие. Пуля попала ему во внутреннюю часть бедра и лишь поцарапала.

На постріли одразу прибули інші правоохоронці й гуртом затримали молодика.

Олеся Ануфрієва, співробітник Симферопільського МУ міліції:

- Доставили его в Центральный райотдел милиции для выяснения обстоятельств. На данный момент возбуждено уголовное дело, ведется следствие.

Постраждалих міліціянтів ушпиталили. Один із них у лікарні й дотепер. Застосування ж зброї визнано правочинним. Експертиза з'ясувала: затриманий був п'яним.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзин, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.