Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 16 червня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сорокарічний сумчанин перерубав хребта найкращому другові

17 листопада 2009, 11:04
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 листопада 11:04

Мотиви - суто лицарські: захистити честь дами. Чолов'яга схопив сокиру, коли товариш звинуватив його дружину в зраді.

Подружнє щастя цієї жінки скінчилося, коли років зо три тому чоловік призвичаївся до пляшки. Каже, напідпитку і бив, і з хати виганяв.

Дружина затриманого:

- И ложится он с бутылкой, и встает с бутылкой, вот так вот... Я последним временем перестала давать ему сына, потому что боялась. И с ним в доме боялась одной находиться.

Гульбенив 40-річний чоловік разом із найкращим другом. У того вдома й влаштували чергову пиятику. Пляшка майже спорожніла, коли розмова зайшла про особисте. Гість дорікнув товаришеві, що той до сорока років так і не одружився. Парубок порадив ліпше за своїм жіттям слідкувати.

Володимир Гланц, заступник керівника ГУМВС України в Сумській області:

- Своего визави обвинил в том, что его многочисленные браки не принесли ему семейного счастья, и что его очередная жена ему изменяет.

Слова підкріпив кількома ударами ціпком. Друг з образи за дружину, схопив сокиру.

Затриманий:

- Я хотів його ударити цією сокирою по руці. Не попадаю. Він прихиляється. Отак. Я б’ю і вместо руки попадаю по шиї.

Влучив добряче - господар осів на стілець, голова йому ледь трималася. Горе-товариш з переляку сховався під ліжко. Як отямився, спробував дати тягу, але вже за годину його затримали міліціянти.

Володимир Гланц, заступник керівника ГУМВС України в Сумській області:

- В содеянном преступник сознался, горько раскаивается. К сожалению, вынужден констатировать, что это бывший сотрудник милиции, майор.

Із вбитим дружили від самого дитинства. Той був інвалідом, шкутильгав. Друг частенько приходив допомогти по господарству, приготувати обід. А тому знав напевно, за якими дверцятами кухняної шафи лежить сокира.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Суми, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.