Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Миклаївський нахаба крав колеса зі штрафного майданчика

17 листопада 2009, 12:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 листопада 12:13

Першим у рейтингу найнахабніших злочинців країни вирішив стати спритник з Миколаївщини. Він ледве не здійснив крадійського подвига: вночі прийшов до Очаківського райвідділку знімати колеса з міліційних автівок.

Є мета - немає перепон! Де розжитися колесами двадцятитрирічний мешканець Миколаївщини довго не думав. Знайшов місце, де добре лежить та чудово охороняється - міліційну штраф стоянку. Домкрат, гвинтовий ключ та вдосталь впевненості. Із цим арсеналом молодик прийшов на майданчик. Вибрав авто - й до роботи. Через паркан полетіло "взуття" першої машини. Узявся за другу. Та на цьому спритника і взяли.

Олександр Торкаєнко, слідчий Очаківського МВ міліції:

- Точно таким же образом поднял заднюю часть автомобиля, открутил правое колесо, подкатил его к забору, после этого поднял переднюю часть автомобиля и начал снимать переднее правое колесо, с помощью ключа успел открутить одну гайку, но был задержан в это время работниками милиции.

У райвідділку юнак вдруге. У цій кімнаті ще недавно він пояснював, як намагався узяти кредит у банку за фальшивими документами. Правоохоронці припускають: саме тоді молодикові і спало на думку, як можна ще розбагатіти.

Іван Виговський, в.о. керівника Очаківського МВ міліції:

- Скорее всего, находясь на территории Очаковського райотдела, через окна, которые выходят во двор, с них просматривается указанная спец. стоянка транспорта. Увидел эти автомобили, и решил совершить данное преступление.

Затриманий запевняє: усе вийшло випадково.

Затриманий:

- Поехали, были на авторынке, и чисто случайно узнали, что продают колеса. Потом в один прекрасный день товарищ предложил… я сказал - подумаю, сразу не решился.

Нероба вагався недовго. Але і така оборудка йому не вдалася. Тепер за цей зухвалий злочин йому світить до шести років ув’язнення.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаївська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
http://www.expressauto.com.ua/articles/2323-sekretki-dlya-avtomobilnyh-diskov.html
Виктор 18.06.2011, 00:02 ответить
Читаем статью http://www.expressauto.com.ua/articles/2323-sekretki-dlya-avtomobilnyh-diskov.html Покупаем секретки McGard и спим спокойно.
Виктор 18.06.2011, 00:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.