Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Полтавські хлопці грабували магазини, проломлюючи стіни

17 листопада 2009, 12:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 листопада 12:40

Двом молодикам із Полтави якось не щастило із заробітками. А добре попоїсти ой як хотілося! Тож і вирішили серед ночі навідатися до крамниці, яку нагледіли ще завидна. Із собою прихопили залізного ломика та лопату.

Як дісталися всередину - нахапали цукерок і шоколаду, цигарок, горілки та консервів. Не забули злодії зазирнути і до каси. Там була невеличка сума грошей. Склали все добро в ряднину, та й подалися геть.

Наївшись досхочу дармового харчу, хлопці надумали відвідати іншу крамницю. Другу нічну прогулянку злодії здійснили успішно, а от на третій погоріли. В одному з магазинів спрацювала сигналізація. Зловмисники повтікали. А вже наступного ранку до них приїхала міліція.

Володимир Таран, керівник сектору Ленінського РВ міліції м. Полтави:

- Дані особи виявилися виходцями одного з інтернатів нашої області. Один з них 86-го, другий 87-го року народження. Один з них раніше судимий за аналогічний злочин.

Зловмисники опиралися не довго.

Після візитів голодних гостей у трьох крамницях недорахувалися товару більш як на п’ять тисяч гривень. Проте, на думку міліціянтів, це ще не весь перелік подвигів підозрюваних. Проти них уже порушили кримінальну справу і скоро запроторять до буцегарні.

Андрій Герко, Олександр Петрушко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.