Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 9 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сорокадворічна медсестра з Обухова зарубала свого чоловіка

18 листопада 2009, 11:12
Дата ефіру/події: Середа, 18 листопада 11:12

Його постійні п’яні вибрики змусили жінку взятися за кухняну сокиру. 

Коли серед ночі до будинку почали ломитися невідомі, місцева консьєржка дуже налякалася. Визирнула у віконце - і одразу ж відлягло: вона впізнала Василя Бовкуна, відомого в окрузі п’яницю.

Надія Петрівна, консьєржка:

- Вели его двое парней под руки, а третий сзади. Поравнялися со мной и я выскочила - куда вы? А они говорят - этот мужчина лежал на земле. Мы подняли и ведем додому.

Ніна Петрівна чула, як п’яного чоловіка тягли коридором. Далі - дзвінок і скрипіння вхідних дверей: ось нетверезе тіло вже і вдома. Як завжди. Та не встигла консьєржка випроводити випадкових поводирів, як із квартири Бовкунів почувся страшний лемент. Спочатку несамовито заверещала господиня, потім дико заволав господар. І за мить усе стихло. Стурбована підкралася до напівпрочинених дверей - і мало не зомліла. Посеред коридору з проламаною головою лежав сорокарічний Василь.

Олександр Латанюк, керівник відділення Обухівського РВ міліції:

- Власниця квартири була на місці. Вона намагалася провести уборку, тому що в квартирі був жахливий безлад. Багато втратив крові постраждалий, вона старалася це замити, замочила своє більйо, постірала ще деякі речі, палас, який знаходився в кімнаті.

Коли до залитої кров’ю квартири прибули міліціянти, господиня не опиралася. Розповіла, як власноруч вкоротила віку чоловікові - урвався терпець.

Олександр Латанюк, керівник відділення Обухівського РВ міліції:

- Постійно зловживав алкогольними напоями. Вона тратила кошти на лікування, на кодіровку. Конфлікт виник на грунті вживання алкогольних напоїв, в подальшому переріс у сварку. Підозрювана кухонною сокиркою нанесла численні рани в область голови та тіла.

На місці трагедії були й журналісти "Свідка". З ким би не спілкувалися - ніхто не йняв віри, що Наталя Бовкун здатна на вбивство. Сорокадворічна медсестра тепер у СІЗО, готується до психіатричної експертизи. Якщо її визнають осудною, сяде за ґрати на п’ятнадцять років.

Андрій Герко, Аркадій Моос. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.