Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Юна пара ворувала і продавала на м'ясо корів на Миколаївщині

18 листопада 2009, 12:42
Дата ефіру/події: Середа, 18 листопада 12:42

В Новоодеському районі Миколаївщини за два роки майже не лишилося рогатої худоби. Свійські тварини зникали безслідно.

Роботи нема і в кишенях діра! Юна пара вже давно разом, але укладати шлюб не поспішає. На руках маленька дитина. Через безгрошів’я молоді батьки спочатку схопилися за голову, а потім за роги… сусідської худоби. У районі з подвір’їв почали зникати свійські тварини, а у гаманцях подружжя - з`являтися гроші.

Руслан Зайко, керівник сектору Новоодеського РВ міліції:

- Воровали скот, продавали, сдавали заготовителям и на эти деньги, половину он забирал себе, половина шла на обеспечение, содержание ребенка.

За два роки у місті та довколишніх селах майже не лишилося корів. Заробіток закінчувався, і тінь підозр дедалі частіше падала на молоду пару. Єдиним виходом стала втеча. Подружжя почало збиратися до Росії.

Затриманий:

- Ну, чувствовала, что рано или поздно все равно поймают, чего крутиться? Тем более, в России родственники. Была возможность слинять, та я и слинял. Пытался, точнее, слинять.

Перетнути кордон злодіям завадив фальшивий паспорт. Молодик запевняє: документ випадково знайшов у маршрутці.

Костянтин Колебщенко, слідчий Новоодеського РВ міліції:

- В данном паспорте он вклеил фотографию на место той, которая была, вырезал ножницами, здесь видно, вместо печати продавил угол копейкой, исправил год рождения.

Проти подружжя порушили вже дві кримінальні справи - за крадіжки худоби і підроблення документів. Спритні мисливці на корів чекатимуть на вирок суду за ґратами.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаївська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.