Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Озброєний чоловік у Криму пограбував автозаправну станцію

23 листопада 2009, 10:23
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 листопада 10:23

У Криму напали на автозаправну станцію. Близько шостої вечора, вже затемна, у приміщення АЗС увійшов чоловік у куртці з каптуром, опущеним на очі. Нижню частину його обличчя приховувала маска.

На заправці працювало двоє: оператор і касир. Зловмисник з револьвером підбіг до дівчини-касирки і став вимагати виторг. Та не злякалася: однією рукою віддавала гроші, а іншою натиснула тривожну кнопку. Галантний грабіжник забрав три тисячі гривень, вибачився перед жертвами й зник у темряві. Заправник кинувся услід.

Валентин Дейко, керівник АЗС:

- Оператор-пистолетчик на своей машине смотрел, куда он убегал, по телефону говорил оператору, куда продвигается преступник, а она связалась с пультом и на пульт давала ориентировку, и по радиостанции наряд получал указания с пульта.

За кілька хвилин чоловіка, схожого на нападника, побачили в районі вулиці Гарнаєва. Однак на ньому не було ані маски, ані куртки з каптуром. Під час огляду не знайшли й пакета з грошима та пістолета.

Сергій Гантер, співробітник Феодосійського міжрайонного відділення ДСО:

- Остановив и досмотрев его, не обнаружив ничего, компрометирующих улик, мы решили немножко сыграть. Проверив его документы, отпустили, сами, отъехав в сторону, выключили фары, спрятались. Тут он подошел к машине, открыл ее своими ключами, начал уезжать, увидев, что к нему больше никто не подходит. Мы уже прижали его и задержали.

Коли підозрюваний побачив, що його викрили, намагався опиратися й позбутися доказів свого злочину.

Сергій Шарудилов, керівник Феодосійського міжрайонного відділення ДСО:

- Он пытался эти патроны выкинуть, убегал, догоняли, сбивали с ног. Нервы у него не выдержали. Благодаря действиям экипажа, который среагировал моментально, буквально через 20 минут преступник был задержан.

Євген Кретов, заступник керівника сектора Феодосійського МВ міліції:

- При осмотре автомобиля были обнаружены патроны от пистолета, маска с завязками, несколько ножей. Также в 300 метрах от места происшествия была найдена пайта, в которой преступник совершил разбойное нападение, и уже под весом всех этих доказательств задержанный человек дал признательные показания.

Чоловік показав, де тримав викрадені гроші і зброю. Грабіжником виявився 49-річний мешканець одного з сіл Судацького району. З його слів, на злочин пішов через великий борг. Під час розслідування правоохоронці виявили схованку зі зброєю, яка належала нападникові: три бойових гвинтівки й біля двох тисяч набоїв різного калібру. Тепер кримський розбійник чекає на суд.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.