Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Миколаївський хлопець напідпитку пограбував кав'ярню

23 листопада 2009, 10:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 листопада 10:46

Душа жадала бенкету, тож обікрав кав'ярню. Гроші скінчилися, а заклад зачинився. Винахідливий юнак із Миколаївщини зайшов вихід: вдертися з друзями до кафе й улаштувати там свято.

У селищі Братському все по-дружньому. Душа гуляє - півсела святкує. Чергові посиденьки в місцевій кав'ярні затягнулися допізна. Бармен ввічливо попросив компанію хлопців розрахуватися та покинути заклад: час зачинятися. Так і зробили. Але юна захмеліла душа жадала ще. Дочекавшись, поки весь персонал розійдеться, молодик виламав двері і рушив за додатком. З барної стійки швидко змів спиртне і сигарети. Зі святковим арсеналом гурт вирушив до райцентру. Щасливі хлопці почали ділитися настроєм із перехожими: пропонували чарочку, дарували цигарочку. Обірвали свято двоє патрульних міліціянтів. Щедрість сп’янілих молодиків здалася підозрілою.

Олександр Команівський, оперуповноважений Братського РВ міліції:

- Задержанный пришел на это место, где расположился с ящиком похищенного, стал угощать окружающих, где был задержан работниками милиции по горячим следам.

У коробці правоохоронці знайшли недопите спиртне. Невдовзі з'ясували і його походження. Тож юний гульвіса вже за півгодини після заяви власника кав'ярні сидів у райвідділку. Хлопець швидко протверезів і в усьому зізнався.

Затриманий:

- Да я не знаю, все так спонтанно вышло, как бы неожадинно, я даже не думал об этом. Пришли в бар с друзьями, сели, выпили, неплохо выпили. Бар закрылся, сидели на улице пили. Потом я отошел - и как бы все и произошло.

Непоганий хлопець, кажуть міліціянти: спокійний, розважливий. Співчувають, але закон понад усе. Порушив - відповідай.

Іван Примак, керівник Братського РВ міліції:

- Что самое интересное, ранее не судим, не привлекался даже к административной ответственности. Что его толкнуло на это - не знаю. То ли хотелось выпить, то ли хотелось погулять?

Розібратися у своїх вчинках у юнака тепер буде час. За крадіжку зі зламом йому загрожує від трьох років за ґратами.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаївська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.