Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сімнадцятирічна ужгородка впала з дев’ятого поверху... і залишилась живою

23 листопада 2009, 11:38
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 листопада 11:38

Сімнадцятирічна ужгородка впала з дев’ятого поверху: її викинув з балкону п’яний батьків товариш. Дівчина впала на грядку під будинком. І тепер - найголовніше: якимось дивом вона залишилася живою.

Траєкторію падіння дівчини описує Ласло, її цивільний чоловік. Згадує, ввечері повернувся з роботи, а вдома п’яний друг батька постраждалої зустрів його словами: "Тетяна полетіла".

Ласло, чоловік постраждалої:

- Я в шоке был, сразу побежал вниз, она была на груди здесь. Проверил пульс, у нее не было признаков жизни, сделал искусственное дыхание.

За Тетяною приїхала швидка. Медики кажуть: дівчина народилася в сорочці.

Михайло Бонка, лікар Обласного центру нейрохірургії м. Ужгорода:

- Травми її були мінімальні, враховуючи те, що вона падала з дев’ятого поверху. На даний момент основне захворювання - це забій легенів і гемоторакс, це основне. Це кров у плевральних порожнинах між легенею і грудною кліткою.

Нині стан Тетяни стабільний, середньої тяжкості. Дівчина в реанімації, але вже може розмовляти. Розповідає: з балкона її викинув батьків товарищ, який часто приходив у гості.

Тетяна, постраждала:

- Він був не у трєзвому стані і напоїв мене, спеціально, ну і чіплявся до мене, а я відворачовалася від нього, і взяв мене і скинув.

Сусіди підтверджують: того вечора у квартирі Тетяни було шумно.

Вікторія, сусідка постраждалої:

- Ругались, была ссора какая-то, но кто с кем ругался - никто ничего не видел. Крики были какие-то. К отцу пришел друг, который имеет судимость, да девочка раздетая была, голая, выпала, в нижнем белье была.

Поки ж рідні дівчини радіють, що та дивом залишилася живою. А міліціянти шукають винуватця. Одразу після злочину чолов'яга накивав п'ятами.

Марина Коваль. Юрій Ковальов. Закарпаття. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
я уверен што била Пяная ато трезвая Умерла
leon911 11.07.2010, 14:36 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.