Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молодик "навчив" 61-річного чоловіка правилам дорожнього руху

24 листопада 2009, 10:40
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 листопада 10:40

Деякі рівненські водії доводять знання правил руху кулаками. Унаслідок однієї з таких сутичок 61-річний чоловік уже шостий день лежить у реанімації міської лікарні. Іншого кермувальника затримано. Він каже, що просто штовхнув пенсіонера. Як було все насправді - з'ясовували наші кореспонденти.

Родичі постраждалого водія Євстафія Прокопчука стверджують, що побив його 26-річний рівнянин. Зустрілися вони на дорозі: пенсіонер їхав "Зілом", молодик - "Доджем".

Анатолій Вовчик, колега постраждалого:

- Молодий чоловік за кермом, йому здається, що ЗіЛ їде неправильно. Порушуючи правила, зупиняється, виймає водія. Хочу сказати, водієві 61 рік, це старша людина. Він виходить і каже: "Синок, вибач" - в результаті получає удар кулаком в лице сумашедшої сили, в результаті чого ввалюється об борт машини головою, падає на асфальт.

Петро Пастушок, заступник керівника відділу Рівненського МВ міліції:

- В ході допиту він, підозрюваний, заявляє, що штовхнув його. Проводяться слідчі дії, буде встановлено. Від завданого удару чоловік потерпілий впав об поріг свого транспортного засобу, яким керував, і отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці вирішують, як кваліфікувати дії затриманого водія, котрий визнає свою вину частково. Лікарі поки що прогнозів не роблять. Стан постраждалого й далі стабільно тяжкий. Діти молять Бога, аби батько одужав. І сподіваються, що зухвалого кермувальника суворо покарають.

Наталія Данилович, донька постраждалого:

- Нам сказали, в нього в голові просто каша. І якщо він поправиться, то який буде його стан - чи він буде лежачий, чи напіврухливий - не відомо. У нього мозкова кома зараз. Просто стоїть питання життя і смерті.

Анатолій Вовчик, колега постраждалого:

- Такі дії повинні наказуватися в строгій мері, це звірство.

З Рівненської області Тетяна Корпусова, Богдан Кравчук, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.