Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Потрійне вбивство на Закарпатті: син зарізав усю сім'ю

24 листопада 2009, 12:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 24 листопада 12:35

Коли батько відмовився дати грошей, двадцятирічний хлопець почав штрикати його ножем, відтак зарізав і мати, що втрутилася у сварку. Аби не залишилося свідків, укоротив віку й семирічній сестричці.

Зарізане подружжя й доньку знайшли вранці. У будинку не було двадцятирічного Івана. Згодом міліціянти з’ясували: він утік у ліс й переховувався там до сутінків. Повернувся додому, щоб перевдягтися. Тут його затримали правоохоронці.

Павло Кононенко, керівник ГУ МВС України в Закарпатській області:

- Іван був закривавлений, в кармані при ньому було вилучено, при ньому знаходилося і було вилучено мобільний телефон матері. А також обручка, яку він зняв з матері, відрубавши палець.

Двадцятирічний Іван невисокого зросту, його вага - не більше п’ятдесяти кілограмів. Сусіди кажуть, хлопець не вирізнявся агресивною поведінкою. Щоправда, вряди-годи покурював "травку".

Василь, мешканець м. Сваляви:

- Ніколи не робив ніякої біди нікому. Я живу тут тридцять два роки, я живу 56, такого ще тут не було, первий страшнейший случай такий.

Парубок не мав роботи. Його батьки працювали в ресторані одного з місцевих санаторіїв. Слідчі з'ясували, що напередодні кривавої трагедії хлопець посварився з татом, бо той відмовився дати грошей. Сам Іван міліції так пояснює скоєне.

Павло Кононенко, керівник ГУ МВС України в Закарпатській області:

- Молодик поводить себе неадекватно. На питання "навіщо він скоїв цей злочин" він розповідає, що до нього звернулися якісь голоси із космосу, які вимагали від нього вбити матір, батька і вбити доньку. Попереду психіатрична експертиза, яка нам дозволить прийти до висновку, чи дійсно він має психічні відхилення.

Проти хлопця порушили кримінальну справу. За потрійне вбивство йому загрожує позбавлення волі на термін від п’ятнадцяти років до пожиттєвого.

Олеся Коваль. Ярослав Залуцький. Закарпаття. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.