Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі спіймали злочинну групу секс-работоргівців

25 листопада 2009, 10:36
Дата ефіру/події: Середа, 25 листопада 10:36

Від трьохсот до п'ятисот доларів отримували работорговці за живий український товар. У Запоріжжі троє жінок і двоє чоловіків вербували безробітних дівчат і відправляли на роботу до Москви. Там вони потрапляли в сексуальне рабство.

В секс-індустрію вербували дівчат, у яких були проблеми з працевлаштуванням. Українських красунь заманювали роботою та добрими зарплатнями. Та про неволю і проституцію - ні слова. Обіцяли працевлаштувати на фабриках, підприємствах. Організувала злочинну групу москвичка.

Сергій Стринжа, керівник відділу УБОЗ ГУ МВС України в Запорізькій області:

- До злочинної групи входило два чоловіки і три жінки. Лідером групи була жінка, 35 років, яка проживала в Москві. Три жінки з Запорізької області займалися підбором дівчат. В кафе, на остановках знакомилися.

Щойно дівчина погоджувалася, їй робили документи, і з ними доправляли до російської столиці. Там майбутню рабиню зустрічали й відвозили на квартиру.

Постраждала:

- По приезду у меня сразу забрали паспорт. И потом, как мне сказали, что на меня потрачено много денег, и я должна их отрабатывать. Раньше говорили, что я буду работать на фабрике, а как оказалось, я буду предоставлять секс услуги.

Продавати своє тіло змушували силоміць. Жодних шансів на втечу не було.

Постраждала:

- Были попытки к бегству. Я пыталась вернуться домой. Не хотела больше. Но мне угрожали. Сказали, что побьют меня, убьют и вырежут всю мою семью.

Правоохоронці затримали всіх членів банди. Українські міліціянти разом з російськими колегами провели операцію в Москві. Работоргівцям загрожує від восьми до п'ятнадцяти років ув'язнення.

Сергій Стринжа, керівник відділу УБОЗ ГУ МВС України в Запорізькій області:

- Були встановлені місця утримання наших дівчат. Місця розпусти, де використовували дівчат в секс бізнесі. Також було визволено двох дівчат, які утримувалися примусово і відправлено як потерпілих додому.

Тарас Білаш, Ігор Молчанов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.