Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

За бешкет у поїзді чоловік поплатився життям

25 листопада 2009, 13:28
Дата ефіру/події: Середа, 25 листопада 13:28

Пияк в одному із вагонів потяга Симферопіль-Львів так дошкулив іншим пасажирам, що вони зв’язали його. Провідник витяг розбишаку в тамбур. Забіяка якось відчинив двері, випав і розбився.

У Джанкої у вагон потяга Симферопіль-Львів зайшов пасажир напідпитку й одразу почав поводитися зухвало. Забіяка чіплявся до пасажирів. Зрештою вирішили його вгамувати.

Дмитро Григор'єв, керівник сектору УМВС України на Придніпровській залізниці:

- По пути следования гражданин Куропятник употреблял алкогольные напитки, после которых вел себя агрессивно и неадекватно, приставал к гражданам, хотел устраивать драки, в результате чего пассажиры были вынуждены связать его для того, чтобы обеспечить общественный порядок в вагоне.

Зв’язаного забіяку провідник відніс у тамбур. Там порушник спокою мав лежати до прибуття на станцію Дніпродзержинськ, де вже чекали міліціянти.

Григорій Білик, керівник пасажирського потяга "Симферопіль-Львів":

- Передав мені, що пасажир п’яний. Треба визвати няряд міліції. В Дініпродзержинську міліція прийшла, подивилась - ми не будем знімати, тому що там не було бумаги. А в П’ятихатках його знімуть, прийде наряд міліції.

Та до пунтку призначення полонений не доїхав. Із зв’язаними руками чоловік примудрився відчинити двері в тамбурі, випав з потяга й розбився.

Лев Борщак, заступник керівника пасажирського вагонного депо "Львів":

- Згідно з інструкцією, то робочий тамбур. Двері просто закриваються на засолку. так положено згідно інструкції. Він встав, він просто міг відкрити. Розгін великий, швидкість велика.

Загиблий виявився мешканцем Кіровоградської області, що чотири рази відбував покарання за крадіжки та бешкет.

Григорій Білик, керівник пасажирського потяга "Симферопіль-Львів":

- В нього находилось: кульок, в кульку було пів-бутилки горілки. Документи, паспорт був в куртці і тисяча гривнів.

Дніпропетровські правоохоронці порушили кримінальну справу. Вони вважають, що у смерті чоловіка опосередковано винен провідник вагона.

Виталий Васько, співробітник УМВС України на Придніпровської залізниці:

- Его действия следует квалифицировать по Статье 276 Уголовного Кодекса Украины как нарушение правил безопасности движения и эксплуатации железнодорожного транспорта.

На Львівській залізниці з висновками не квапляться. Там пояснюють: трагедії не сталося б, якби в потязі був міліційний супровід.

Іван Мартинюк, керівник пасажирської служби Львівської залізниці:

- Наряд міліції повинен, мабуть, був сісти по станції Дніпроджержинськ в поїзд, скласти відповідні документи, і в П’ятихатках знять цього пасажира. І не було б таких випадків.

Провідник після двох тижнів перебування в СІЗО лікується від пневмонії. Його доля тепер залежить від результатів розслідування прокуратури Дніпропетровської області.

Вікторія Балицька, Артур Терещенко, Михайло Заярнюк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.