Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

25 повій затримали правоохоронці в одному із столичних клубів

26 листопада 2009, 11:20
Дата ефіру/події: Четвер, 26 листопада 11:20

Вісімдесят троє дівчат за ніч. Стільки повій затримали бійці спецпідрозділу "Беркут" в одному зі столичних нічних клубів. Путани саме вишукували собі заможних спонсорів.

Вишуканий одяг, стильні зачіски й дорогий макіяж: ці дівчата знають чого, чи радше, кого хочуть чоловіки. Коли наскочив "Беркут" - вечірка була в розпалі. Тож гостям у формі ніхто у клубі не зрадів.

Деякі дівчата майже домовилися з клієнтами. Тому на появу правоохоронців відреагували емоційно.

Назбиралося дівчат вісімдесят троє, ледь вистачило місця у транспорті. Коли зручно вмостилися, поїхали у відділок. Там уже з’ясовували: хто справжня путана, а хто просто на неї схожа. Справжніх виявили 25-ро.

Андрій Афанасьєв, керівник управління ГУ МВС України в м. Києві:

- Серед затриманих жінок 25 вже стоять на обліку в органах внутрішніх справ, як повії. Схема роботи даних осіб була наступна: дівчата сходилися у групи по три-чотири особи, які постійно знаходилися на території розважального закладу. Коли вони знаходили клієнта, то отримували гроші, які віддавали одній з дівчат. Потім їхали до клієнта і надавали йому послуги.

За такі дії путані, згідно з адмінкодексом, загрожує оштрафування на 170 гривень, а за повторне затримання - на 255. Сплатити ці гроші дорогим дівчатам не клопіт, адже кожна з них заробляє за годину від трьохсот до семисот доларів.

Марина Борисполець, Кирило Коротких, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.